Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gépi nyirokmasszázs - RelaxSpa - 1023 Budapest, Fazekas utca 22.

Sok szeretettel várok minden szépülni, megújulni vágyó vendéget!

     

[6]

Leírás

Gépi nyirokmasszázs 75 percben 1 fő részére

Szervezetünkben a felszaporodó salakanyagok eltávolításában fontos szerepet tölt be a nyirokrendszer. Elégtelen működése következtében romlik az érintett területeken a sejtek oxigén és tápanyagellátása, amely számtalan esztétikai és egészségügyi problémát okoz. A törzsön és a végtagokon víz, nyiroknedv halmozódhat fel, ami körfogatnövekedést, a bőr minőségének romlását, valamint cellulitisz megjelenését eredményezi.

   
A salak- illetve méreganyagok testünkből történő eltávolítása kulcsfontosságú egész szervezetünk megfelelő működése szempontjából. A gépi nyirokmasszázs segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó, felesleges nyirokfolyadék és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását. Hatására javul a nyirokkeringés, kiürül az ödéma, javul a narancsbőr.

   

Foglalási feltételek

RelaxSpa

1023 Budapest, Fazekas utca 22.

Weboldal link: https://www.relaxspa.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 70 426-3259

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére