Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GOFIT & SLIM KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÓ KEZELÉS - Masszázs13 Profi Szalon - 1133 Budapest, Zsilip utca 8.

Próbáld ki, gyors, tartós és hatékony lézeres zsírbontó testkezelésünket  a 13. kerületi exkluzív szalonunkban!

     

[6]

Leírás

Új, hatékony kavitációs- és lipolézeres zsírbontás vágás nélkül! GOFIT & SLIM KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÓ KEZELÉS 1 fő részére

Ha megszabadulnál a narancsbőrtől fájdalom mentes de hatékony módszerrel, akkor ez egy kedvelt kezelés lesz számodra, amit akár kombinálhatsz is a kézi zsírtöréssel.
Minden ember egy bizonyos mennyiségű zsírsejt állománnyal születik. Ezek a zsírsejtek osztódni nem tudnak, de növekedni viszont igen. A kavitáció és a rádiófrekvencia illetve a lipolézer kezelések alkalmával, minimum 40hz rezgést alkalmazva hatunk a zsírsejt méretére. A rezgésnek köszönhetően, megbomlik a zsírsejt membránja, ezzel felszabadítva onnan a salakanyagot, melyet gépi köpöllyel, vagy kézi masszázzsal kerül elvezetésre.

   
A hideg lézerek biztonságosabbak a műtéti eljárásokkal szemben, mert sem zúzódásokat, duzzanatokat és szövetkárosodást nem okoznak. Adott panaszos területhez mérten, személyre szabottan állítjuk össze a kezelést, hogy mennyi gépet kell használni , és a gép funkciói közül milyen kombót alkalmazunk + ezt mindig kíséri némi kézi zsírtörés vagy annyi érintés, amíg a vivőanyagokat felvisszük.
A szalonban van zuhanyzási lehetőség is.
Tudnod kell, hogy 1 kezelés kevés a  kívánt hatás elérésére, de ezzel az egy alkalommal, és személyes konzultációval szakemberünk segítségével, el tudunk indítani célod eléréséhez.

   

Farkas Henrietta vagyok, sport és mélyszöveti masszőr / szalon vezető és oktató /. Létre hoztam egy olyan helyet, ahol az emberek  megérzik a hely feltöltő közegét és a szolgáltatók/szolgáltatások minőségét. Megnyitottam  saját üzletemet a XIII. kerületben az Árpád hídhoz közel és gondosan összeválogattam  azokat a szakembereket, akiknek a munkájukban benne van az a fűszer, ami az áttörést okozza a vendégekben, hogy jól választott. Az üzletben sokféle szolgáltatással találkozhattok majd, a masszázstól kezdve a jógán át, a meditációig és a különböző energetikai kezelésekig.

Foglalási feltételek

Masszázs13 Profi Szalon

1133 Budapest, Zsilip utca 8. (utcafronti szalon)

Weboldal link: https://masszazs13.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: +36 20 326 5598

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére