Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Harc a trónért szabadulószoba

A világsikerű sorozat inspirálta játék során átélhetitek a legemlékezetesebb pillanatokat, átszelhetitek a Hét Királyságot, de akkor is élvezni fogjátok a játékot, ha nem ismeritek a könyvet vagy a sorozatot

      

[4]

Leírás

Harc a trónért szabadulószoba max 8 fő részére

A holtak serege már a küszöbön áll, a fal védelme pedig egyre csak gyengül. Az Éjjeli Őrségnek óriási szüksége van rátok. Vajon képesek vagytok átkelni a Hét Királyságon és elegendő sárkányüveget gyűjteni, hogy legyőzzétek az Éjkirályt? Ha nem jártok sikerrel 60 perc alatt, veletek fog bővülni a Mások Serege.

A világsikerű sorozat inspirálta szoba minden képzeletet felülmúló élményt biztosít. A sorozat számos ikonikus pillanatát élhetitek át újabb és újabb helyiségeken keresztül. Szeljétek keresztül a Hét Királyságot!

Garantáljuk, hogy a történet teljesen magába szippant majd!

     

Ahhoz, hogy kijussatok, teljesen át kell szellemülnötök és bele kell élnetek magatokat az eseményekbe. Ülnötök kell a vastrónon, amiért véres csata folyik, át kell élnetek a vörös-nász borzalmait és játszanotok kell az arcok játékát akárcsak Aryának. Bár az új generációs szabadulószoba teljes mértékben a sorozatra épül, a játékokat úgy alakították ki, hogy azok is ugyanannyira élvezhessék, akik még csak nem is ismerik a történetet.

Mi vár rátok a játék során?

Kidolgozott, különböző nehézségi szintű és képességet igénylő feladatok

Lineárisan és párhuzamosan végezhető feladatok, hogy a történet fonalán haladjatok, de senki ne érezze hasztalannak magát

A rejtvények és feladványok megalkotásánál elsődleges szempontnak azt tartották, hogy folyamatosan élvezhető élményt biztosítson.

Foglalási feltételek

Lockedmein Szabadulószoba

1066 Budapest, Zichy Jenő utca 45

Weboldal link: https://ilockedyou.hu/hu/szabaduloszoba


Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 (70) 398 39 92 vagy  +36 (70) 659 85 30 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére