Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HOLDVÖLGY pincelátogatás és borkóstoló 6 tokaji borral

28 hektár; 7 dűlő; 30 parcella; 6 tokaji szőlőfajta, 13 borkategória; 500 éves, közel 2 km hosszú történelmi pincerendszer.

     

[9]

Leírás

HOLDVÖLGY pincelátogatás és borkóstoló 6 tokaji borral 2 fő részére

Egy különleges hely a Tokaji borvidék szívében: Mád. Itt indult el Birtokunk története 2004-ben. Minden egy 1 hektáros születésnapi ajándékkal kezdődött és már akkor is egy célunk volt: egy ikonikus, nemzetközi márka megalapítása. A világ valamennyi nagy borvidékét számba véve úgy gondoljuk, hogy erre kizárólag Tokaj-Hegyalja és azon belül Mád ad lehetőséget. 

   
Évről-évre azon dolgozunk, hogy ezt a történelmiséget, a hagyományokat és a dűlők kiváló minőségét tételeinken keresztül másokkal is megosszuk, és hogy így végül megvalósítsuk a korábban megfogalmazott víziónkat: Olyan borokat kívánunk alkotni, melyek Tokaj történelmi kiválóságával járulnak hozzá életünk meghatározó pillanatainak ünnepléséhez, megidézéséhez.

Miután meglátogattuk a bemutatótermet és a borászat feldolgozó helyiségeit, belépünk a birtok 500 éves történelmi pincerendszerébe, amely egy közel 2 km hosszú labirintus, 3 szinttel és számtalan folyosóval. A látogatás során egy térkép segítségével kell meglelni a kiválasztott kóstolósor borait, a kincskeresés egyes állomásain pedig a birtok kollégáinak segítségével az éppen elfogyasztott tételt és a pince gazdag múltját is mélyebben megismerheted. 

A programot a VinCE Awards kétszer is a „Legjobb Pincelátogatás” elismeréssel tüntette ki; 2020-ban és 2021-ben pedig megkapta a Tripadvisor Travelers’ Choice Awards díját a látogatók visszajelzésének köszönhetően.

Korhatár: borfogyasztás és vásárlás esetén 18+, viszont gyermekekkel is kiváló programlehetőség, hiszen a kisebbek számára csokit vagy szörpöt rejt el a borászat a labirintusban, így ők is részt vehetnek az élményben.

A program időtartama: 1,5-2 óra

   

   

   

Foglalási feltételek

Holdvölgy

3909 Mád, Árpád u. 13.

Weboldal link: www.holdvolgy.com

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36 70 419 30 59
E-mail cím: visit@holdvolgy.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Borok, illatok, zamatok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Kivétel a beválthatóság időszakában: Bizonyos ünnepnapokon, általában nov. 1., dec. 24., jan 1.

Az oldal tetejére