Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hőlégballonos túra a Balatonnál

A Balaton Ballooning az ország első professzionális és egyetlen nemzetközi hátterű hőlégballoncégeként több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ballonozásban. Magyarországon 17 éve van jelen. Érdekeltségeink vannak még olasz és dubai ballonvállalkozásokban is.

       

[3]

Leírás

1 fő részére hőlégballonos túra

Repüljön velünk és élvezze az ország egyik legszebb tájának felejthetetlen látványát madártávlatból! Az egyetlen hely, ahol a repülés során egyszerre láthatja a Balatont, a Hévízi- tavat, a Kis-Balaton mocsárvidékét, a Balaton-felvidék tanúhegyeit és Zala szelíd lankáit!

   

Március 29. és november 3. között (időjárástól függően) naponta 18 személyes hőlégballonnal szállítunk utasokat, Keszthely környéki indulással. A sétarepüléseket többnyire este szervezzük, késő délután indulunk, napnyugta előtt landolunk. Főszezonban a nagyobb utaslétszám miatt hétvégén reggel is repülünk. Igény esetén ingyenes transzfert biztosítunk kizárólag Hévíz településről. Távolabbról érkező utasokkal a Hévízi MOL kútnál találkozunk (lásd térkép). A starthelyen több nyelvű biztonsági oktatás után utasaink megtekinthetik a ballon felfújását, majd a beszállást követően kb. 1 órát repülünk. 1000-1500 m magasságig emelkedünk . A ballon repülési iránya, az átrepült terület nagysága és a látótávolság az időjárási viszonyoktól függnek. Landolás után a földi személyzet hűtött alkoholos és mentes pezsgőt, ásványvizet, gyermekeknek gyümölcslét szolgál fel. Egy kis ceremónia keretében névre szóló oklevelet kapnak az Utasok. Ezután transzfer vissza a találkozóponthoz . Az egész program kb. 3 óra időtartamú.

   

   

   

Foglalási feltételek

Balaton Ballooning

8380 Hévíz, Hévízi út.

Weboldal link: https://www.balaton-ballooning.com/hu/ 
 

Előzetes érdeklődés, időpontfoglalás telefonon +36 20 403 2667 vagy az info@balaton-ballooning.com email címen.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Bakancslista) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

 

Az oldal tetejére