Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Budapest

Indiai főzőkurzus és vacsora

Az EASE Therapy – ÍZBISZTRÓ – egy olyan hely, ahova elhozhatod a problémáidat…és ott is hagyhatod. Vesszőparipánk az egészséges étkezés! Hisszük és valljuk: az vagy, amit megeszel! Mi itt az EASE Therapy-nál szembefordultunk az áramlattal, és szeretnénk azoknak segíteni, akik már szintén megtették, vagy fontolgatják ezt a lépést. Mi nem csak tudjuk, de tanítjuk is!

    

[2]

Leírás

Indiai főzőkurzus és vacsora 1 fő részére
Varázsold az asztalra Indiát! Az EASE Therapy Indiai főzőkurzusán ebbe a világszerte legtöbbek által kedvelt konyhába nyújtanak betekintést, elsajátíthatod a legfinomabb indiai ételek elkészítését, egy igazi indiai menü összeállítását, az indiai fűszerek ízharmóniáját. Ha a varázslatos Indiára gondolunk, az elsők között jut eszünkbe kifinomult és ezer ízű konyhája, illatos fűszerei vagy az utcán árult, európai ember számára misztikus ételkülönlegességei. Szerencsére már nálunk is vannak indiai éttermek, ahol hódolhatunk is az indiai konyha iránt érzett vonzalmunknak, erről biztosan eszünkbe jut, milyen jó is lenne ezeket az ízletes, autentikus indiai fogásokat otthon is elkészíteni!

   

A kurzuson a világszerte legtöbbek által kedvelt indiai gasztronómiába nyújtanak betekintést, elsajátíthatod a legfinomabb indiai ételek elkészítését, egy igazi indiai menü összeállítását, az indiai fűszerek íz harmóniáját. Megismerkedhetsz az egyik legnépszerűbb indiai alapétellel, a dahllal valamint a csatnival. A dahl az egyik legegyszerűbb indiai alap-étel, mely leggyakrabban sárgaborsóból vagy vöröslencséből készül. A sikerélmény és az ízharmónia garantált! A házi sajttal készült sabjit talán nem is kell bemutatni, hiszen aki kedveli az indiai konyhát, már biztosan találkozott vele.

A csatnit pedig nem is könnyű szavakba önteni. Édes, de nem lekvár, savanyú, de nem savanyúság, fűszeres vagy csípős, de nem ételízesítő, ám túl tömény ahhoz is, hogy köretként, főzelékként egyszerre nagyobb mennyiségben fogyasszunk belőle. Nem olyan híg, mint egy mártás és nem is krémszerű, mint egy püré, inkább darabos állagú. Zöldségből-gyümölcsből főzik, ecettel-cukorral tartósítják. Ez az indiai lekvárszerű finomság feldobja a legegyszerűbb rizs és tésztaételt is.

A menü végéről pedig a desszert sem maradhat ki, mely ezúttal a kardamonos indiai puding lesz.

   

A fantasztikus ízharmónia és a tradíciók megőrzése mellett arra is ügyelnek, hogy az ételek az egészség jegyében legyenek összeállítva. Minden főzési eljárás és alapanyag is ezt a célt szolgálja. És azon sem kell aggódnod, hogy az itt megtanult ételek elkészítéséhez nagy kiadásokba kell verned magad, ha újra szeretnéd megfőzni őket!

Gyere hát el az indiai főzőkurzusra, és térj haza egy csipetnyi Indiával, hogy főzőtudományoddal elkápráztasd szeretteidet és végre bármikor elkészíthesd indiai étel kedvenceidet otthon is!  A kurzus végén a helyben elkészített ételeket közösen el is fogyasztjátok. Kiscsoportos főzőklubjaikba téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. 

   

Foglalási feltételek

EASE Therapy - ÍZBISZTRÓ
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
Weboldal link: http://www.easetherapy.hu

Aktuális időpontokról és időpontfoglalás végett érdeklődj e-mailben a hello@easetherapy.hu címen. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Bejelentkezést csak érvényes kártya kód megadásával tudunk elfogadni.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Gourmet örömök) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére