Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KAQUN fürdőzés - KAQUN ZUGLÓ Budapest Oxigén Wellness SPA

Önnek is jár az optimális oxigénszint! Oxigént juttatunk a sejtjeibe! A kényelmes és modern SPA szalon várja a testi és lelki felüdülésre vágyókat és a sportolókat. Emellett, az „egészséges öregedés” híveit is szívesen látja, az orvosi háttér biztosított a KAQUN ZUGLÓ vendégei számára.

      

[6]

Leírás

KAQUN fürdőzés 1 fő részére - 50 perc

Mi az a KAQUN? A KAQUN™. Különleges, egyedülálló technológia, ami által előállított víz, speciális módon az oldott oxigén jobb felszívódását teszi lehetővé. Több mint 18 éves klinikai és laboratóriumi vizsgálattal igazolt!

Kellemes fürdő, kozmetikai, kezelés és ivóvíz várja azokat, akik fiatalodni, szépülni, gyógyulni kívánnak, vagy csupán sejtjeiket „ oxigénfröccsel” szeretnénk ellátni. A KAQUN™ fürdővíz ugyanezzel a technológiával a helyi vezetékes víz speciális kezelése, szűrése után kerül előállításra.

       

Már az első 5 perces KAQUN fürdő után tapasztalható, hogy a bőr puha és selymes lesz. A KAQUN víz rendszeres használata 15-25%-kal emeli a szervezete szöveti oxigén szintjét, fitt immunrendszert és szép bőrt eredményez! Energikusabbak lehetnek, csökkenhet az „öregségi érzés„,  jobb általános közérzetük lehet. A bőrünkben lezajló összes folyamathoz oxigénre van szükségünk (hámképződés, melanin termelés). Sportolóknál javítja a sportteljesítményt, gyorsítja a regenerációt. Növeli az állóképességet. Oxigénre érzékeny baktériumok számát csökkenti. Javíthatja az agyműködést (kognitív képességek). Csökkentheti a kemoterápia mellékhatásait. Cukorbetegség szövődményeit csökkentheti.  A fitt immunrendszert segíti elő.

     

A Kaqun fürdőzés speciális, egyedi kádakban történik. 250l, nagy mennyiségű oldott oxigént tartalmazó, 37-38 c-fokos Kaqun folyadékban fekszik a Fürdőző, miközben a szervezete felveszi a Kaqun folyadékból az oxigén  egy részét.

Kiknek ajánlott: egészségtudatos családok, kismamák, kisgyermekek, sportolók, idősek, betegségből lábadozók, cukorbetegek, kemoterápiát kapott betegek, sugárkezelést kapott betegek, daganatos betegek.
       
       

Foglalási feltételek

KAQUN ZUGLÓ Budapest Oxigén Wellness SPA és KAQUN víz Központ

1147 Budapest, Telepes u. 58. fsz.1.

Weboldal link: https://kaqun-zuglo.com/

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36-1-789-3755, +36-20-529-1158 vagy info@kaqun-zuglo.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére