Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Budapest

Kenyérsütő workshop by Ursa Maior

Ügyetlennek érzed magad a konyhában? Vagy csak szeretnél néhány kellemes órát eltölteni velünk és a leendő hobbiddal? Akkor nálunk a helyed! Megmutatjuk, hogyan legyél igazi konyhatündér! Izgalmas főzőtanfolyamokkal és "barkács" workshopokkal várunk műhelyünkben a hét minden egyes napján!

      

[5]

Leírás

Kenyérsütő workshop by Ursa Maior - 1 fő részére

A négy órás oktatás alatt megismerkedhetsz a kovász készítésének minden csínjával-bínjával, a dagasztás titkaival, hajtogassuk, vagy ne hajtogassuk a tésztát előkészítés közben és még számos tudnivalóval. Beszélgetünk a kenyérkészítés minden apró trükkjéről még az „előkészül” a sütéshez. Majd formázzuk, és kisütjük.

Készítünk még házi kiflit és finom zsömléket is, ezek öregtésztás és élesztős tészták. Csak a kenyér lesz kovászos.

Megtudhatod, hogy mi a kovász, öregtészta és élesztő között a különbség, megismerkedhetsz a kovász élettani hatásaival és mindent elmondunk a lisztekről is, hogy ezután ne legyen kétséges, hogy melyiket veszed le a polcról

Mindezt adalékmentesen, kizárólag természetes anyagokkal. És a legjobb, hogy a helyszínen meg is kóstolhatod!

     

       

       

       

Foglalási feltételek

Ursa Maior

1034 Budapest, Bécsi út 88-92.

Weboldal link: https://www.ursamaior.hu/

 

Előzetes foglalás szükséges! Maximum 8 fővel indítjuk a workshopokat. Sajnos 4 fő alatt nem tartjuk meg a workshopjainkat, kérem figyeljétek a létszámot és az emaileket.

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 
Telefonszám: +3620 371 63 18 (amely hétfőtől péntekig 9-15 óra között hívható)
Honlap: Időpontok/Foglalás - Ursa Maior Kreatív Workshopok 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére