Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kezdjetek el golfozni Kisoroszin

Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő 18 lyukú par 72-es golf-pályája, a Magyar Golf Club Kisoroszi golfpálya hosszú évek után újra nyitva áll a nagyközönség előtt! 

      

[11]

Leírás

Próbáld ki a golfozást Kisoroszin (2 felnőtt + 1 gyerek, vagy 2 gyerek + 1 felnőtt részére) 8 éves kortól 

A csomag tartalma:

Range pitch putt gyakorló pálya használata 2 +1 fő részére 5 kosaras (5 x 36) labda készlettel, valamint fejenként 4 fajta ütővel. A program egyénileg zajlik (oktató részvétele nélkül) a pitch/ putt/ range területein.

       

Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő 18 lyukú par 72-es golf-pályája, a Magyar Golf Club Kisoroszi golfpálya hosszú évek után újra nyitva áll a nagyközönség előtt! A Budapestről mindössze 30 percnyi autóút után a Szentendrei-sziget északi csücskén található 66 hektáron elterülő 18 szakasz festői szépsége és a Dunakanyar közelsége már a ’80-as évek eleje óta méltán ejti rabul a természet és a sport szerelmeseinek szívét. A történelmi magyar Old Course természet által kialakított dűnéi és buckás fairway-ei a híres angol Links Course-okat idézik, melyet a buja növényzetű parkos környezet tesz még izgalmasabbá. A zseniálisan megtervezett, érdekes vonalvezetésű par 72-es golfpálya nehézségét a nagy pontosságot igénylő szakaszok adják. Az első 9 lyuk erdőkkel övezett, ligetes szakaszai, sokak kedvenc a par 3-as 6-os lyuk, a második 9 lyuk dogleg-ei, és a kivételes természeti adottságok valódi golfélményt adnak az ide látogatóknak.

     

A 250 méter hosszú célgreenekkel ellátott szélcsendes Driving Range és a Pitching-Putting Green nagy szintkülönbségei kiválóan alkalmasak a pályához szükséges pontos ütések begyakorlására, melyben a golfclub profi golfozói és oktatói vagy teaching proi tudnak segíteni. 

       

Foglalási feltételek

Magyar Golf Club

2024 Kisoroszi, Golf út 1. Golfpálya 

Weboldal link: www.magyargolfclub.hu

 

Előzetes foglalás a +36 30 431 53 39  telefonszámon szükséges.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Kicsik és Nagyokk) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére