Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kötél ékszer készítő workshop

A cassel márkát 2013 decemberében hoztam létre azzal a céllal, hogy az általam tervezett ékszereknek teret adjak. A divat és a trendek állandó változásával minden szezon sok újdonságot hoz. Ezen az irányvonalon haladva készítem az ékszereket nap mint nap, próbálok ki új technikákat és megoldásokat.

     

[5]

Leírás

2 órás kötél ékszer készítő workshop 1 fő részére

Imádsz anyagokkal bíbelődni, lakást díszíteni? Mindennek megadni a módját? Szeretnéd megtanulni, hogy hogyan lehet különböző anyagokból látványos ékszert készíteni? Van már saját készítésű kötél ékszered? Ha még nincs, akkor ki kell próbálnod, milyen szuper dolog egyedi ékszereket készíteni, ráadásul nem is nehéz! Készítsd el Te is a sajátodat! Találd meg a hozzád illő színeket és technikákat! 

Várlak workshopomra, ha elkészítenéd saját kötélékszered! Egyedi csomózási technika alapján megmutatom hogyan készíthetsz eredeti, színes hajókötélből ékszereket! A két órás foglalkozás végén hazavihetsz 1 db nyakláncot, 1 db karkötőt és egy pár fülbevalót! 

A workshop magában foglal minden alapanyagot és kelléket. Várlak szeretettel, Dea

   

A cassel márkát 2013 decemberében hoztam létre azzal a céllal, hogy az általam tervezett ékszereknek teret adjak. A divat és a trendek állandó változásával minden szezon sok újdonságot hordoz magában. Ezen az irányvonalon haladva készítem az ékszereket nap mint nap, próbálok ki új technikákat és megoldásokat.

   

Alapanyagokat tekintve a kötelek, bőrök, ásványok és üveggyöngyök azok, melyekkel igazán szeretek dolgozni. Kötélre hímzett kristállyal vagy ásvánnyal igazán egyedivé lehet varázsolni egy nyakláncot vagy karkötőt.

   

A magas minőségű alapanyagok felhasználása elengedhetetlen feltétele az alkotásnak, hogy hosszú távon hordható maradjon egy ékszer.

   

Foglalási feltételek

Cassel Handmade Jewelry workshop

1014 Budapest, Battyhányi utca 14.

Weboldal link: https://www.cassel.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36 20 665-1596
E-mail cím: info@cassel.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére