Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Közösen élmény az alkotás! Páros festés

Töltsetek el kettesben egy kis időt és alkossatok együtt!

     

[4]

Leírás

Páros festés: választható opció : 1 kép közös  festése kerettel v. 2 részből álló festmény készítése.

1.    Afremov csodálatos, színekben gazdag képe alapján megalkothatjátok a saját festményeteket, melyet 1 db 40x50 cm farostra készítetek akril festékkel, ecsettel. A képhez a helyszínen natúr fa keretet is kaptok. Megtanuljátok az alapanyagok és az eszközök helyes használatát, egy festményt fogtok ketten elkészíteni, az elejétől a végéig kidolgozzátok és megfestitek.
Az ajánlat tartalmazza az összes felhasznált alapanyagot, az eszközhasználatot, az oktatást és természetesen az elkészített festményt, ezenkívül fogyasszatok bátran az odakészített ásványvízből, üdítőből és rágcsálnivalókból

2.    A foglalkozáson nem előrajzolt képet festetek meg, teljes egészében ti készítitek el a festményt, mely két részből áll és összerakva egy egészet alkot. A festmények 2 db 50x40 cm fa lapra készülnek akrilfestékkel, metál arany festékkel, glitterrel és arany füstfóliával. A képhez a helyszínen ajándék keretet is kaptok. 
Az ajánlat tartalmazza az összes alapanyagot, eszközt, elméleti oktatást, motivációt, gyakorlati segítséget és kávét, teát, üdítőt, rágcsálnivalót.

Mit kell tudni a VelemFESS Alkotóműhelyben folyó munkáról?A Kreativ – Hobby – Dekor Boltként működő helyet úgy álmodtam meg, hogy ne csak egy bolt legyen. Közös alkotó hely, ahol vásárolni, információhoz jutni, segítséget kapni, inspirálódni lehet. Az Alkotóműhelyben több technikában próbálhatod ki a kreativitásod. Decoupage felnőtteknek, gyerekeknek, kezdőknek és haladóknak. Az alapoktól a legújabb trendekig. A Boltban lehetőséged nyílik megismerni és kipróbálni az újdonságokat és válogathatsz több, mint ezer szalvéta közül is. Egyedülállóan csak nálam tanulhatod meg a lámpatechnikát, készíthetsz hangulatlámpát, vagy fényfüzért. Az alapanyagok is biztosítottak, közel 50 féle dekoranyagból választhatsz :) Természetesen a VelemFESS – mint a neve is mutatja – fő tevékenységként azt tűzte ki céljául, hogy bevezesse a festeni vágyókat az alkotás csodás világába. Élmény az élményfestésen túl! Válassz a workshopok vagy a tematikus tanfolyamok kínálatából.

   

   

Foglalási feltételek

VelemFESS Alkotóműhely
1201 Budapest Vörösmarty u. 28/a.

Előzetes bejelentkezés szükséges: +36 20 336 38 47 vagy e.gyorgy@velemfess.hu. 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát! Élményprogramok) a beazonosításhoz. 

Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak! Az ajánlat egy főre szól, előre egyeztetett időpontban, bármikor beváltható.

Az oldal tetejére