Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kutyakekszkészítő workshop by Ursa Maior

Ügyetlennek érzed magad a konyhában? Vagy csak szeretnél néhány kellemes órát eltölteni velünk és a leendő hobbiddal? Akkor nálunk a helyed! Megmutatjuk, hogyan legyél igazi konyhatündér! Izgalmas főzőtanfolyamokkal és "barkács" workshopokkal várunk műhelyünkben a hét minden egyes napján!

      

[1]

Leírás

Kutyakekszkészítő workshop by Ursa Maior - 1 fő részére

Imádod a kiskutyádat és szeretnéd, hogy a lehető legfinomabb falatokat kapja? Akkor gyere és készítsd el nálunk igazi gondoskodással a jutalomfalatokat a kis kedvencednek.
A házi készítésű jutalomfalat, más néven kutyakeksz előnye bolti társaival szemben.(tudod, mi van benne, mit szeret a kutyád, olyat készítesz, nincs színező, tartósítószer, cukor, gabona túltengés, stb. – ami nem csak felesleges, mert nem tudja feldolgozni, de káros is – elhízás, fogkő, stb.
Oktatónk profizmussal avat be a kutyák helyes táplálkozásába, tápanyagfelvételébe és segít a megfelelő falatok elkészítésében figyelembe véve az érzékenységeket, diétát és intoleranciát. Készítünk marhahúsos, zöldséges falatokat is. Gondosan válogatott alapanyagokkal dolgozunk, hogy a kis kedvenced a legjobbat kapja.
Karácsonyi ajándéknak is kiváló.

     

       

Foglalási feltételek

Ursa Maior

1034 Budapest, Bécsi út 88-92.

Weboldal link: https://www.ursamaior.hu/

 

Előzetes foglalás szükséges! Maximum 8 fővel indítjuk a workshopokat. Sajnos 4 fő alatt nem tartjuk meg a workshopjainkat, kérem figyeljétek a létszámot és az emaileket.

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 
Telefonszám: +3620 371 63 18 (amely hétfőtől péntekig 9-15 óra között hívható)
Honlap: Időpontok/Foglalás - Ursa Maior Kreatív Workshopok 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Harapj bele!) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére