Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Ádánd

Legyél Te is Rally Hős! 8 Perces Élményvezetés

Siófoktól 12 km-re, Ádándon vár Téged a Sió-Rally Autós Park, ahol több száz lóerő dübörög minden hétvégén! Tevékenységi körünk a rallyautózás keretein belül sokrétű, de egy közös van mindben: a Te igényeid maximális kielégítése a tökéletes biztonságot szem előtt tartva, az, hogy olyan élményekben legyen részed, amiket soha nem felejtesz el! Bátran teszünk ilyen kijelentést, annak tudatában, hogy Magyarország legnagyobb kipróbálható versenyautó parkja és profi szakértői gárda segít Téged mindenben! A legendás rally autóinkat a megajándékozott vezetheti!

         

[11]

Leírás

Az ajánlat tartalma:

8 perc rally autó élményvezetés egy Subaru Justy vagy Suzuki Swift épített versenyautóval.
Profi Istruktoraink biztonságos körülmények között vezetik be ennek a sportnak az alapjaiba a gyerekeket egy Subaru Justy vagy Suzuki Swift épített versenyautóval az 1 km hosszú versenypályán. A program elején a bátor résztvevő technikai eszközöket kap (bukósisak) és egy profi pilóta instrukcióit a jobb 1-ből. A versenyautó kormánya mögött most felejthetetlen élményekben lehet része a pilótapalántának.
Nagyobb gyerekeknek nem könnyű ütős ajándékot találni, ez az élményvezetés örök emlék fog maradni.

             

A programra 8-17 éves korig van lehetőség, minimum magasság 135 cm, vezetési tapasztalat NEM szükséges!
A gyermekeknek épített versenyautónk jobb oldali pedálsorral is ellátott oktató autó, így az autózások a jobb oldalra ülő profi instruktor által teljes mértékben kontrollálhatóak! Az autózás a gyermekek számára maximálisan biztonságos és olyan emlékekkel, élményekkel gazdagodhatnak, amilyeneket sehol máshol nem kapnak meg!   

Foglalási feltételek

Sió-Rally Autós Park
8653 Ádánd, Petőfi Sándor utca vége
Weboldal link: https://www.siorally.hu

Előzetes bejelentkezés szükségek a következő elérhetőségen: +36-30/933-6600​ vagy info@siorally.hu illetve a https://www.siorally.hu/idopont-foglalas címen online is lehet időpontot foglalni.

Időpont egyeztetésnél kérünk, hogy add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Kicsik és nagyok) a beazonosításhoz. 
Végül nincs más tennivalód, hozd magaddal és add át a helyszínen nekünk a Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat.

Az oldal tetejére