Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Manuálterápiás kezelés - FizioFresh - 2030 Érd, Angyalka utca 1.

A Fiziofresh a legjobb választás, ha a mozgása okozza a legnagyobb gondot. Nem gyógyszereket, hanem természetes anyagokat használunk a mozgásterápia során. A mozgás szervrendszer visszafordítható működési zavarainak kezelésével foglalkozó módszer, mely speciális diagnosztikai és terápiás fogásokat alkalmaz.

     

[6]

Leírás

1 alkalmas Manuálterápiás kezelés 90 percben

A pácienssel való első találkozás, vizsgálat alkalmával a gyógytornász javaslatot tesz, elmondja, hogy az egyén számára mely kezelési módszer a leghatékonyabb az adott állapotban.
A Fiziofresh a legjobb választás, ha a mozgása okozza a legnagyobb gondot. Nem gyógyszereket, hanem természetes anyagokat használunk a mozgásterápia során. A mozgás szervrendszer visszafordítható működési zavarainak kezelésével foglalkozó módszer, mely speciális diagnosztikai és terápiás fogásokat alkalmaz. A kezelést minden esetben alapos vizsgálat előzi meg, mely a páciens kikérdezése, megtekintése, érintett terület megtapintása után az aktív, passzív mozgásokat, ízületek szegmentális tesztelését, szalagok és izmok vizsgálatát foglalja magába. A funkcionális diagnózis felállítása után különböző aktív mobilizációs technikák alkalmazásával törekedünk a funkció javítására, a tünetek enyhítésére. A terápia része a páciens otthonában végezhető gyakorlatok betanítása.

   

Tóth Zsófia vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karán szereztem gyógytornász diplomámat 2004-ben. 10 évet dolgoztam a dunaújvárosi kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályán gyógytornászként. Betegek otthonában is tartottam tornát éveken át, így lehetőségem volt széleskörű gyakorlatot szerezni a betegek kezelésében különböző körülmények között. Az általam leginkább kedvelt szakterületek a gerincgyógyászat és a szülés utáni rehabilitáció. Több továbbképzésen vettem részt, ami tapasztalatomat igazolja a kezeléseknél.

   

Foglalási feltételek

Tauszky Szépségszalon - Diamond Face Szépségszalon

2030 Érd, Diósdi út 63. VAGY 8000 Székesfehérvár, Malom utca 49.

Weboldal link: https://olivinkozmetika.hu/ és https://www.diamondface.hu/szalon

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén: 
Telefonszám: +36 20 251-2932
E-mail cím: kapcsolat@olivinkozmetika.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére