Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Budapest

Varázslópoggyász – Vidd haza a szabadulószoba élményt!

A LogIQrooms neve nem ismeretlen a szabadulószobák rajongói között. Furfangos logikai feladványaik, izgalmas kerettörténetekbe ágyazott, igényesen kivitelezett játékaik segítenek kiszakadni a hétköznapokból és izgalmas, emlékezetes pillanatokat okoznak családoknak, kisebb baráti társaságoknak. Évek óta sikeresen működő családbarát szabadulószobáik ihlették bérelhető és otthon játszható logikai csapatjátékukat, melyet 8 év feletti gyermekeknek és felnőtteknek ajánlanak. A Varázslópoggyászt a nagyobb gyerekek akár önállóan, akár a szülőkkel együtt is játszhatják, és játékélménye felér egy „telepített” szabadulójátékéval!

     

[11]

Leírás

Varázslópoggyász - Játék időtartama 90 perc. A játékot 2-6 fős csapatoknak ajánljuk, 8 év feletti gyermekeknek és felnőtteknek, családoknak, baráti társaságoknak

Bérelhető, otthon játszható játékunkkal a rejtély és a valódi szabadulószoba élmény a lakásotokba költözik!
Ez a játék nem kinyomtatható papírlapokon lévő feladványokat tartalmaz, mint sok más otthoni szabadulószoba! Nem pdf fájlokat fogtok kapni, hanem két nagy bőröndöt valódi tárgyakkal, kézzelfogható feladványokkal, titkos zárakkal, lakatokkal! 

     

A Varázslópoggyásszal a híres varázslótanonc világába csöppentek és oldhattok meg izgalmas feladatokat egy végső rejtély felderítése érdekében, amihez nélkülözhetetlen a csapatmunkával és a  logikus gondolkodás.
A játékban találkozhattok a történetből ismert számos varázslatos tárggyal, használnotok kell a varázspálcát, utazhattok az időben, és rejtélyes szimbólumok nyomába eredhettek, felöltve a varázslóiskola színes sáljait.
A játékhoz a varázslótanonc történetének ismerete nem szükséges.
A játék kellékeit két bőrönd és egy kis táska tartalmazza, melyeket egy szobában elhelyezve, mindössze 2 percnyi előkészülettel már kezdődhet is a kaland!      

Foglalási feltételek

LogIQrooms

1077 Budapest, Almássy u. 3.

Weboldal link: www.logiqrooms.hu

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: telefonszám: +36 20 20 343 1922 vagy e-mail: logiqrooms@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (KICSIK ÉS NAGYOK ÉLMÉNYEK GYEREKEKKEL - Élményprogramok) a beazonosításhoz.

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére