Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mentsd meg Atlantiszt! 1 órás szabadulós játék

Az elveszett világ felfedezése csak rátok vár! Mentsd meg Antlantisz világát a tenger mélyétől! A káprázatos látványelemekkel megtüzdelt Atlantisz szabaduló játék olyan kihívásokat és összetett feladatokat rejt, ami jóval túlmutat a számkódos és kulcsos lakatok kinyitásán!

     

[5]

Leírás

1 óra játék, 2-8 fő részére. Az utalvány csak hétköznap használható fel.

A Magic Rooms jóvoltából most akár nyolcan is részt vehettek ebben a fergeteges játékban, ahol garantáltan olyan élményben lesz részetek, mint még egyik szabadulós játékban sem!

Az istenek megelégelték Atlantisz virágzását és őket megszégyenítö tündöklését, ezért úgy döntöttek, hogy a tenger mélyére süllyesztik. De Zeusz fivére Poszeidon, a tengerek istene nem értett egyet a többi istennel, hiszen csodálta Atlantiszt és Atlantisz első királya a fia, Atlasz volt.

Poszeidon úgy döntött, hogy szembe száll a többi istennel, de legyőzték őt és Zeusz elvette hatalma forrását, amit Atlantiszon rejtettel el, hogy a várossal együtt az is örökre a tenger mélyére süllyedjen.

Ezért Poszeidon elhatározta, hogy kiválaszt egy csapat különleges, nem Atlantiszi embert, akikre Zeusz nem figyel. Nekik kell visszaszerezniük a tenger istenének erejét és így megmenteni Atlantiszt is.

Poszeidon nem segíthet nekik, nehogy az istenek gyanút fogjanak, ezért nekik kell rájönniük, hogyan juthatnak el Atlantiszra és hogyan szerezzék vissza Poszeidon hatalmának forrását, ami képes megállítani a város süllyedését és újra a tenger fölé emelni.

Annyit még elmondott, hogy csak egy órájuk maradt, míg a város végleg elsüllyed. Szóval ennyi időtök van, hogy teljesítsétek Poszeidon küldetését, vagy ha elbuktok, a város veletek együtt örökre a tenger mélyére süllyed.

A Magic Rooms tényleg elvarázsol mindenkit ötletességével, eredetiségével és gazdag látványelemeivel. Egy új generációs szabaduló szoba, Óriási hangsúlyt fektetnek a látványvilágra, Jóval túlmutat a számkódos és kulcsos lakatok kinyitásán. Méretét tekintve jóval nagyobb, mint az átlagos szobák. Nem csak 1-2 helyiségből áll.

        

Foglalási feltételek

Magic Rooms

1095 Budapest Gát utca 36.

Előzetes bejelentkezés szükséges: +36 20 361 41 02
Online: https://magicrooms.hu/masnaposok/foglalas.php

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát élményprogramok) a beazonosításhoz. 

Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak! Az ajánlat egy főre szól, előre egyeztetett időpontban, bármikor beváltható.

Az oldal tetejére