Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mentsétek meg a világot! BOSSZÚÁLLÓK szabaduló szoba

Újgenerációs technikákkal izgalmasabbá tett, a kedvenc szuperhőseitek univerzumát megidéző játék 8 főig

      

[4]

Leírás

Lehetséges, hogy ebből a játokból majd ki sem akartok szabadulni? Olyan 60 perces játékot igyekeztünk létrehozni, mely minden képzeletet felülmúl és olyan élményben részesülhettek, amit utána napokig emlegettek. Játékosok száma: max 8 fő.

Minden érzékszerveteket be kell vetnetek legújabb generációs játékunkban, ha győzedelmeskedni szeretnétek és valóban csapatként kell együttműködnötök. Izgalmas lineáris és párhuzamos feladataink nem az unalmas és már megszokott sémákra épülnek. Garantáljuk, hogy akkor is új élménnyel távoztok, ha már több száz szabadulószobát lejátszottatok. Ebben a játékunkban tényleg mindent megtaláltok, hang alapú, különböző érzékszerveket igénylő kihívások, ügyességi, logikai feladatok, melyek 100%-ban egyedi tervezésűek.

Lépjetek be a játékba és találkozzatok kedvenc Bosszúállós karaktereitekkel!

A végtelen kövek megszerzéséhez a Végjátékhoz hasonlóan különböző időpontokba kell visszatérnetek és elhoznotok a köveket. Utatok során a Bosszúállók, Galaxis őrzői, Dr Strange és sok-sok szuperhős segít Benneteket.A mágikus szentélyben kezdhetitek utatok, ahol ha sikeresek vagytok megszerezhetitek az idő kövét Dr. Strange-től. Groot utasításait kell követnetek, hogy tiétek legyen az erő köve. Áldozatot kell hoznotok a Vörös Koponya előtt, hogy a lélek köve is a birtokotokba kerüljön. Segítsetek Vasembernek megszerezni az elme kövét Ultron-tól és találkozzatok Amerika Kapitánnyal, mialatt megszerzitek a Tesseractot! Vigyázzatok, Hulk erejére is szükségetek lehet! Minden kő megszerzése egy komoly kihívást tartogat magában.
Ha képesek vagytok megszerezni a végtelen köveket választás elé kerültök: megfelezitek az univerzumot vagy a Bosszúállókhoz hasonlóan visszaállítjátok a világot Thanos csettintése előtti állapotba?

A döntés itt valóban Rajtatok áll

     

Teljesen újgenerációs játékunk tapasztalt szabadulóknak is újdonságokat rejteget. Speciális effektjeinknek, elképesztő feladatainknak köszönhetően élvezhető játékmenetet biztosít, akár egy családi szabadulásra.

Mit tartogat számodra ez a szabadulószoba?

Kidolgozott, különböző nehézségi szintű és képességet igénylő feladatok. Lineárisan és párhuzamosan végezhető feladatok, hogy a történet fonalán haladjatok, de senki ne érezze hasztalannak magát. A rejtvények és feladványok megalkotásánál elsődleges szempontnak azt tartották, hogy folyamatosan élvezhető élményt biztosítson

Tiszta játéktér, mellékhelyiség és fogadótér

Megközelítés tömegközlekedéssel: (4-6-os villamos vonala) Boráros Tér megállótól 50 m-re, 

Autóval: Környező utcákban parkolási lehetőség

Foglalási feltételek

Lockedmein Szabadulószoba - BOSSZÚÁLLÓK szabaduló szoba

1093 Budapest Lónyay utca utca 64

Weboldal link: https://www.lockedmein.hu/

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 (70) 398 39 92 vagy  +36 (70) 659 85 30 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére