Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Alsóörs

Naplemente túra vitorlással a Balatonon

Vitorlással a vízen lenni akár szélcsendben, akár friss szélben a legcsodálatosabb élmény! Azokhoz szólunk akik családdal, barátokkal pihenni, kikapcsolódni, élményeket szerezni vágynak. Továbbá azokhoz is, akik meg szeretnék ismerni a vitorlázás élményét, alapfogásait, és a Balatoni vitorlázók életét. Biztonságos körülmények között megtapasztalják azt a semmi máshoz nem hasonlítható megnyugtató, mégis felcsigázó Balatoni élményt, amit a víz, a nap, a szél és egy balatoni hajó együttes jelenléte tud nyújtani nekünk, embereknek. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a balatoni és tengeri vitorlázás terén, várjuk érdeklődését ha úgy érzi, Önt is hívja a nyílt víz, a vitorlázás csodálatos világa.

     

[14]

Leírás

2,5 órás Naplemente túra a Balatonon vitorlással 2 fő számára

Kellemes sétahajózás megfelelő alkalom lehet arra, hogy minőségi időt tölts pároddal. Itt az alkalom, ismerjétek meg a Balaton másik arcát, töltsetek pár órát gondolatok nélkül! Természetesen nem nektek kell a kormánykerék mögé állni, hiszen a privát kiránduláson egy tapasztalt kapitány irányítja a hajót. Lenyűgöző látvány, ahogy a Nap lenyugvó fényei megcsillannak a tó vízén. Így akár fürdőzés közben vagy a hajón sziesztázva is megtekinthetitek a balatoni naplementét.

VITORLÁS HAJÓNK AZ ALSÓÖRS KIKÖTŐJÉBŐL INDUL.

Vitorlás túráink másodfokú viharjelzésen kívül minden időjárási körülmények között indulnak. Megfelelő időjárási viszonyok esetén van lehetőség a vitorlásról megmártózni a Balatonban. 

       

        

Foglalási feltételek

Balatoni Vitorlázás
8226 Alsóörs, Vitorláskikötő

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen:  
Telefonszám: 06 70 552 22 01 
E-mail cím: balatonivitorlazas.com@gmail.com

Bejelentkezés szükséges! November 15-ig hétközben / hétvégén is felhasználható.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Exkluzív páros élmények) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!”

Az oldal tetejére