Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Natúrkozmetikum workshop by Ursa Maior

Megtanulhatod, hogy természetes anyagok felhasználásával hogyan keverhetsz saját bőrtípusodnak és ízlésednek megfelelő kozmetikumokat.

      

[4]

Leírás

Natúrkozmetikum workshop by Ursa Maior - 1 fő részére

Foglalkozásunk kétszer kb. 3 órás. Az első felében megtanulhatod, hogy természetes anyagok felhasználásával hogyan keverhetsz saját bőrtípusodnak és ízlésednek megfelelő kozmetikumokat. Oktatónk útmutatásával 7 féle kencét készíthetsz el, ezeket haza is viheted. Rövid szünet után a szappankészítés rejtelmeibe vezetünk be. Hideg eljárással 400-500 gramm natúrszappant készíthetsz el és vihetsz haza (másnap kell érte jönnöd). A kencék és szappanok kotyvasztásához különleges gyógynövények, olajok, tinktúrák és macerátumok állnak rendelkezésedre.

A program mellé digitális receptfüzetet adunk ajándékba.

     

       

       

Foglalási feltételek

Ursa Maior

1034 Budapest, Bécsi út 88-92.

Weboldal link: https://www.ursamaior.hu/

 

Előzetes foglalás szükséges! Maximum 8 fővel indítjuk a workshopokat. Sajnos 4 fő alatt nem tartjuk meg a workshopjainkat, kérem figyeljétek a létszámot és az emaileket.

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 
Telefonszám: +3620 371 63 18 (amely hétfőtől péntekig 9-15 óra között hívható)
Honlap: Időpontok/Foglalás - Ursa Maior Kreatív Workshopok 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére