Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyirokmasszázs ultratone biostimulálóval - RelaxSpa - 1023 Budapest, Fazekas utca 22.

Sok szeretettel várok minden szépülni, megújulni vágyó vendéget!

     

[6]

Leírás

45 perces nyirokmasszázs ultratone biostimulálóval 1 fő részére

Az Ultratone biostimulációs gép egy professzionális eszköz, amely segítséget jelent az alakformálás, méregtelenítés, bőrfeszesítés, arcápolás, ránctalanítás területein. 
A gyengéd program egy mélyreható, nyugtató masszázst utánoz és egy nyirokkeringést aktivizáló hatást hoz létre. A többlet szövetnedvek és méreganyagok eltávoznak, méregtelenítve a szervezetet és csökkentve a hasi és boka területek duzzadtságát.

   
Az Ultratone testkezelő készülékkel végzett kezelés a természetes mozgáshoz hasonlóan működik. Stimulálja az izmokat, hogy elősegítse a kiválasztott területek, például a fenék, a comb, a csípő, a gyomor, a derék, a karok és a mellbőség hatékony formálását és feszesítését.
Az Ultratone személyre szabottan működik, figyelembe veszi a vendég nemét, korát, súlyát, méreteit, testalkatát, a problémás zónákat és az elérni kívánt eredményt is. 
Kezelési idő: 45 perc

   

Foglalási feltételek

RelaxSpa

1023 Budapest, Fazekas utca 22.

Weboldal link: https://www.relaxspa.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 70 426-3259

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére