Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Páros belépőjegyek a Stand Up Comedy előadásaira, vacsorával

A 2011 óta működő Stand Up Comedy Humortársulatnak ma mintegy 20 tagja van, akik közül többen láthatók az RTL Klub Showder Klub című műsorában, a Comedy Central TV csatornán, és rendszeresen hallhatók a Rádiókabaréban.

      

[4]

Leírás

Belépőjegyek 2 fő részére a Stand Up Comedy előadásaira, vacsorával

A 2011 óta működő Stand Up Comedy Humortársulatnak ma mintegy 20 tagja van, akik közül többen láthatók az RTL Klub Showder Klub című műsorában, a Comedy Central TV csatornán, és rendszeresen hallhatók a Rádiókabaréban. A társulat művészeti vezetője Orosz Gyuri. Őszinte, szókimondó, improvizatív és persze nagyon vicces előadásaik évek óta telt házzal mennek a fővárosban és a megyeszékhelyeken egyaránt. Fontosnak tartják, hogy a közönség az önfeledt nevetéstől minden gondját elfelejtse a műsor idejére, de azt is, hogy a néző egy értékes gondolattal távozzon az előadásról akár párkapcsolati, akár környezetvédelmi vagy közéleti témában.

       

Az alábbi előadások közül választhattok: 

     

       

Foglalási feltételek

Stand Up Comedy Humortársulat

Weboldal link: https://www.standupcomedy.hu/

A rendezvényen való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, melyet a rendezveny@standupcomedy.hu e-mail címen szükséges jelezni legkésőbb 7 nappal az előadás előtt a Te Napod Élménykártyán szereplő egyedi sorszám és kategória (Egy feledhetetlen nap) megadásával. 

FONTOS! A vacsora is előzetes foglaláshoz kötött, melyet az előadás előtt min. 2 nappal szükséges leadni.Az időpontfoglalást követően a partnerünktől kapott e-mailben fogjátok megkapni a választható menüsort. Válaszként küldjétek el a választott menük betűjelét erre az e-mailre!

A foglalás után már lemondási lehetőség nincsen, így a kártya már beváltásra kerül. 

Te Napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére