Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Páros eFoilozás az SHO Beach-en

Az eFoilhungary.hu eFoil oktatással, bérbeadással és a piacon kapható legjobb Lift eFoilok forgalmazásával foglalkozik. Az „e” az elktromost jelent és a „foil” szó pedig szárnyat jelent és ez eFoil elnevezés egy elektromos meghajtású szörfdeszkát jelent, ami képes kiemelkedni a vízből és víz felett repülni, miközben a vízben mozgó szárny biztosítja a felhajtóerőt és a vízben lévő elektromos motor pedig a sebességet.

     

[14]

Leírás

Páros eFoilozás - 2x50 perc

Próbálj ki egy izgalmas, új vízisportot, amely egyedülálló módon egyesíti a szörfözés, a kite foil, a repülés, és a snowboardozás izgalmait. Ugyanakkor azoknál könnyebb megtanulni, akár 20 percen belül már a víz felett repülhetsz! Az eFoil (elektromos hydrofoil) egy, az alján propelleres stabilizátor szárnnyal ellátott szörfdeszka. A szárny, a felhajtóerő segítségével kiemeli a deszkát a vízből, így úgy tűnhet kívülről, mintha a szörfös lebegne a víz felett. Az e-foilhoz nincs szükség szélre vagy hullámokra.

   

Különböző képzettséggel és rutinnal rendelkező emberekkel különböző gyorsaságú tematika szerint fogunk haladni. Más kell annak, aki még soha nem látott közelről szörfdeszkát és más annak, aki 20 éve szörfözik. Egyénileg eltérő, hogy kinek mennyi idő megtanulni eFoilozni. Akik rendelkeznek vizisportos tapasztalattal, akár már 20 percen belül a deszkán állva repülhetnek. De akik teljesen kezdők, ők is könnyen meg fogják tanulni az eFoilozást. A tapasztalatok szerint a legtöbben gyorsabban tudnak megtanulni eFoilozni mint szörfözni vagy kite-ozni. Azoknak, akiknek van már vízisport tapasztalatuk, de még nem foiloztak, az eFoil a legkönnyebb és legjobb módja, hogy megtapasztalják a foilozás fantasztikus élményét. A programot csak olyan személyek vehetik igénybe, akik tudnak úszni.
Helyszín: SHO Beach (Budapest)

   

Egy eFoilal könnyen és biztonságosan sajátíthatod el a szörfözést és a szárnyon való repülés semmihez sem fogható érzését.

   

   

Foglalási feltételek

 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Exkluzív páros élmények) a beazonosítás végett!

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére