Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Páros fotózás

A szerelmesek nem csak Valentin-napon szerelmesek, így mindig örömmel veszik a közös fotókat. Kiváló választás ezért egy hangulatos műtermi vagy szabadtéri fotózás, kellékekkel és egy pohár pezsgővel.

     

[4]

Leírás

Ha tetszik az ötlet, vidd el párodat, és fotózás közben akár a kezét is megkérheted… Ha pedig fotóiddal lepnéd meg őt, hozd el kedvenc ruhádat, fehérneműdet, és készíts párodnak albumot a remek fényképekből. A fotókat vagy azok egy részét, ha szeretnéd, akár magad is elkészítheted, szakértő segítséggel, saját vagy kölcsönzött kamerával, de ha kívánod, magatokra is maradhattok a fotózás idejére.

A 30-45 perces fotózásról legalább 100 képet kapsz, amelyből 16 általad kiválasztottat is retusálnak. Átöltözésre is van lehetőség.

Helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár saját otthon is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész, Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése és/vagy a fotózási engedély beszerzése, amiben segítséget nyújtunk.

   

 Tudnivalók

  • A pezsgőt ők állják
  • Ajánlat  tartalma: 30-40 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálunk.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.

   

A Blende Fotó Budapest - gabor* photography 15 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat magánszemélyeknek és közületeknek a fotózás és fotós oktatás területén. Akár tanulni, jobb képeket készíteni szeretnél, akár csak a családi fotóalbumot gazdagítanád néhány tökéletes fényképpel, náluk a legjobb helyen jársz.

Foglalási feltételek

Blende Fotó Műhely - gabor* photography

1085 Horánszky utca 

Weboldal link: https://www.facebook.com/blendefotomuhely 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségen: steinerg@gaborphotography.hu 

 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére