Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Bükfürdő

Páros pihenés Bükfürdőn a GREENFIELD Hotel Golf & Spa Hotelben

Pihentető kikapcsolódás, a wellness és a golf otthonában, a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa-ban. A varázslatos zöld környezet ölelésében fekvő, az ország nyugati határszélén, Bükfürdőn található szálloda 207 minden igényt kielégítő szobával, 3500 m2-es wellness és szaunavilággal, kényeztető és tradicionális kezelésekkel, sportprogramokkal, 18 lyukú Championship golfpályával, szórakoztatóközponttal és gasztronómiai különlegességekkel várja. mindazokat, akik a legteljesebb pihenésre és kikapcsolódásra vágynak.

     

[13]

Leírás

A szálloda Spa központja tradicionális gyógy-, egzotikus és kényeztető kezelést és masszázst kínál. Egy kültéri és 5 beltéri medence - élménymedence, 20 m-es sportmedence, 2 termálvizes medence, illetve egy babapancsoló csúszdával és vízi élményelemmel - várja a víz szerelmeseit. A felfrissülésre vágyó vendégek a megújult szaunavilág jótékony hatását élvezhetik, melyet finn szauna, gőzfürdő, bio- és softszauna, aromaszauna, gőzfürdő, sóbefúvásos sószoba sóhomokozóval, jégkút, merülőmedence és napi többszöri változatos szaunaszeánsz biztosít.

A Greengarden étterem lenyűgöző golfpályára néző panorámája mellett reggelente bő választékú büféreggelivel, esténként ínycsiklandozó svédasztalos vacsorával várja a szállóvendégeket. A recepció melletti bárban minden pénteken és szombaton élőzene, kávékülönlegességeink és különböző koktélok, röviditalok fogadják a betérőt. A Spa központban található bárban üdítőitalok, frissen facsart gyümölcslevek, friss zöldségek és gyümölcsök, könnyű ételek gondoskodnak arról, hogy a vendégek ne távozzanak korgó gyomorral és kiszáradt torokkal úszás, fitnessedzés vagy akár masszázs után. Napfényes időben, az úszómedence mellett frissítő és hűsítő italokkal kínáljuk kedves vendégeinket.

       

És ne felejtse el jól érezni magát, amíg pihen! A Chill&Fun Szórakoztató Központban mindenki megtalálja kedvenc programját, míg a Play&Fun játszószoba a gyerekeknek garantálja a játékos és szórakoztató élményt.

Tökéletes ajándék- kikapcsolódás GREENFIELD Hotel Golf & Spa Hotelben Bükfürdőn!     Hétköznap használható fel az ajándékkártya:
hétfőtől – péntekig (hétvégi hosszabbítási lehetőséggel)

Ajánlat tartalma:
1 éjszaka szállás/ 2 fő részére Superior Plus típusú szobában
Ellátás:

  • félpanzió
  • Pezsgő&macaron bekészítéssel
  • Spa&Harmony használattal:  
    A Greenfield Hotel megújulásának részeként elkészült új Spa & Harmony exkluzív wellness részlegünk, mely kiegészítve eddigi szolgáltatásainkat garantálja, hogy a Greenfield pihenés valóban élményteli legyen. Spa & Harmony részlegünkben számos új és különleges szolgáltatás vehető igénybe. A körülbelül 25 fő befogadására alkalmas helység garantálja, hogy kiszakadva a hétköznapokból igazán tartalmas feltöltődés legyen a test és a lélek számára is. A teljes feltöltődés jegyében frissítő gyümölcs-és italkínálattal várjuk vendégeinket, melyet a jelzett árak tartalmaznak. A Spa & Harmony használatához előzetes bejelentkezés szükséges! Kérjük, min. 1 órával a használat előtt jelezze szándékát a szálloda recepcióján!
  • 3500m2-es Spa világ használata
  • fitnesz stúdió használata
  • részvétel sport-és fitneszprogramokon
  • Nespresso kapszulás kávéfőző bekészítéssel
  • ingyenes wifi
  • fürdőköntös és hajszárító a szobában
  • early check-in (korai bejelentkezési lehetőség )

Felárak:

  • hétvégi felár: 8.100 Ft / fő / éjszaka
  • éjhosszabbítás: 33.000 Ft / fő / éjszaka
  • kivéve kiemelt időszak: minden kiemelt időszak más ársávon van, ezért ezekre az időszakokra csak előzetes egyeztetéssel tudunk pontos felárat mondani.

   

Foglalási feltételek

GREENFIELD Hotel Golf & Spa
9740 Bükfürdő, Golf út 4.
Weboldal link: https://greenfield.adventorhotels.hu/

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen:  
Telefonszám: +36-94/801-600
E-mail cím: reservation@greenfieldhotel.hu
Kizárt időszakok:
05.17 – 05.20.
06.21 – 09.01.
12.23 – 12.31.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Deluxe - Fényűzés kettesben) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!”

Az oldal tetejére