Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Budapest

Páros Pizzakészítő workshop by Ursa Maior

Ügyetlennek érzed magad a konyhában? Vagy csak szeretnél néhány kellemes órát eltölteni velünk és a leendő hobbiddal? Akkor nálunk a helyed! Megmutatjuk, hogyan legyél igazi konyhatündér! Izgalmas főzőtanfolyamokkal és "barkács" workshopokkal várunk műhelyünkben a hét minden egyes napján!

      

[2]

Leírás

Pizzakészítő workshop by Ursa Maior - 2 fő részére

Imádod a klasszikus olasz ízeket és mindened a pizza?

Ha nincs a környékeden egy igazán jó pizzázó akkor itt az ideje elsajátítani az eredeti olasz pizza receptjét és elkészítési módját. A roppanós vékony tészta, a hamisíthatatlan paradicsomszósz, a friss fűszerek és a feltétek megfelelő sorrendje…ez mind mind fontos ahhoz, hogy megalkosd a tökéletes pizzát. A legtöbb alapanyagot egyenesen olaszországból szállítjuk neked, így az ízélmény garantált. A recept eredeti nápolyi olasz családi recept , melyről küldünk neked egy kis füzetkét digitális úton.

     

Lesz levegőben kézzel nyújtás, megfelelő rétegrend kialakítása és a tökéletes sütést is megtanulhatod, így biztosan otthon is bátran nekiállhatsz, a siker nem marad el.

       

Minden résztvevő 1 pizzát készít el a workshop 3 órája alatt.

       

Foglalási feltételek

Ursa Maior

1034 Budapest, Bécsi út 88-92.

Weboldal link: https://www.ursamaior.hu/

 

Előzetes foglalás szükséges! Maximum 8 fővel indítjuk a workshopokat. Sajnos 4 fő alatt nem tartjuk meg a workshopjainkat, kérem figyeljétek a létszámot és az emaileket.

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 
Telefonszám: +3620 371 63 18 (amely hétfőtől péntekig 9-15 óra között hívható)
Honlap: Időpontok/Foglalás - Ursa Maior Kreatív Workshopok 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Gourmet örömök) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére