Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Bovec

Páros SOCA RAFTING HÉTVÉGE

Csapatunk tagjai nagy lelkesedéssel és tapasztalattal vetik bele magukat, – és reméljük – túrázóinkat is a „mély vízbe”. Vadvízi Klubunk 1997 óta működik, túravezetőink létszáma folyamatosan bővül, jelenleg 14 tapasztalt és jókedvű evezős várja jelentkezésedet. 

         

[14]

Leírás

Helyszín: Szlovénia Bovec
Tartalma: 2 rafting vagy 1 rafting + 1 canyoning túrát egy napon vagy 2 külön napon 2 főre Rafting: Magyarországon a rafting szót általában a különböző típusú vadvízi hajóban történő evezés gyűjtőneveként használják, bár ez valójában egy önálló vadvízi sportág. A nevét a rafting hajóról kapta, melyet eredetileg hadászati célokra fejlesztettek ki. Raftnak, vagy rafting hajónak azokat a vadvízi gumihajókat nevezzük, melyekben 4-10 fő tud egyszerre evezni. Mivel a hajó sebességét a legénység együttes és ÖSSZEHANGOLT evezése adja meg, ezért ez a sport kiválóan alkalmas csapatépítő és csapatösszetartó jellegű programokhoz. A raftot a hajó hátuljában ülő szakképzett túravezető kormányozza, de a két oldalon ülő evezősök is segíthetik ebben. A rafting az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb vadvízi sport. Ennek az az oka, hogy a legbiztonságosabb, illetve 6 éves kortól gyakorlatilag bárki művelheti. Ebből adódóan alkalmas családok részére, illetve azoknak, akik először tapasztalják meg a vadvízi evezés örömeit. 

       

Canyoning: Technikailag ez az egyik legkönnyebb és legélvezetesebb canyoning túra, melyet úgy kell elképzelni mint egy természetes csúszdaparkot. Miután az elején megbirkóztunk egy könnyebb sétával a kanyon mellett felfelé, nincs más dolgunk, mint újra ’gyereknek’ lenni és élvezni a kristálytiszta patakban való ugrálást, csúszdázást. Néhány helyen 3-8 m magasból is ugrálhatunk a medencékbe. Nem kell megijedni a nagyobb ugrások nem kötelezőek. A kanyon tele van 2-12 m magas csúszdákkal, melyek többsége mellett vissza lehet mászni és megismételni a csúszást újra és újra. A legizgalmasabb rész amikor a napfényről indulva egy sötét barlangba csúszunk le.
A csomag tartalmazza a teljes felszerelést, túravezetést, transzfert a bázisunktól a folyópartig és vissza.
Amit szükséges hoznotok:

  • fürdőruha,
  • törölköző

A Rafting hétvége menete:

  • Találkozó a bázisunkon
  • Regisztráció Felszerelés kiosztása: neoprén ruha, cipő, mentőmellény, sisak (30 perc)
  • Transzfer a folyóhoz (5-10 perc)
  • Balesetvédelmi-, és evezéstechnikai oktatás (15 perc)
  • Túra (kb. 1,5 – 2 óra)
  • Transzfer vissza a bázisra (5-10 perc)
  • Átöltözés, a felszerelés leadása
  • Kezdés időpontjai: 8:30,12:30,16óra
  • Jelentkezés sorrendjében töltjük délelőtti, ill. délutáni programjainkat.

       

       

Foglalási feltételek

Fröccs Vadvízi Klub

Industrijska cona 4, 5230 Bovec

Weboldal link: https://www.froccs.hu/

 

Előzetes foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36 30 399 79 74
E-mail cím: froccs@froccs.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Exkluzív páros élmények) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Szeptember végétől április elejéig tartanak a program lehetőségek; őszi és tavaszi hónapokban hétvégente, nyáron minden nap foglalható programokkal.

Az oldal tetejére