Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Páros Színes tésztakészítő workshop by Ursa Maior

Ügyetlennek érzed magad a konyhában? Vagy csak szeretnél néhány kellemes órát eltölteni velünk és a leendő hobbiddal? Akkor nálunk a helyed! Megmutatjuk, hogyan legyél igazi konyhatündér! Izgalmas főzőtanfolyamokkal és "barkács" workshopokkal várunk műhelyünkben a hét minden egyes napján!

      

[2]

Leírás

Színes házi tésztakészítő workshop - 2 fő részére

A saját készítésű tésztának nincs párja, már önmagában egy kis szósszal isteni lakoma lehet belőle. Az elkészítése sokkal egyszerűbb mint gondolnád:) Ha eljössz hozzánk megtanulhatod, hogy hogyan kell tojásos és tojásmentes friss tésztát készíteni. Többféle formázási technikát és fajtás tanulunk meg valamint a természetes ételszínezékek világába is betekintést nyerhetsz és különféle színeket, akár csíkokat, pöttyöket vagy bármely elképzelt mintás a tésztára varázsolhatsz. Ugye milyen jól hangzik?

A workshopon elkészített finomságokat természetesen megkóstoljuk, de haza is viheted:) Többféle szószt is készítünk hozzá, hogy ne legyen unalmas:)

A workshop 2 órás és a helyszínen tea, kávé, ásványvíz vár titeket.

     

       

       

       

Foglalási feltételek

Ursa Maior

1034 Budapest, Bécsi út 88-92.

Weboldal link: https://www.ursamaior.hu/

 

Előzetes foglalás szükséges! Maximum 8 fővel indítjuk a workshopokat. Sajnos 4 fő alatt nem tartjuk meg a workshopjainkat, kérem figyeljétek a létszámot és az emaileket.

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 
Telefonszám: +3620 371 63 18 (amely hétfőtől péntekig 9-15 óra között hívható)
Honlap: Időpontok/Foglalás - Ursa Maior Kreatív Workshopok 

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Gourmet örömök) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére