Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Páros terepjárótúra dzsungelszafarival

A két program egyszerre, egymás után igénybevehető!
Páros terepjárótúra 1 óra: Izgalmas kiindulópontja törökbálinti bázisunk. A várost elhagyva vendégeink ülnek a kormányhoz és végre megízlelhetik, milyen nehéz "járhatatlan" utakon el lehet menni egy kissé átalakított terepjáróval.
Quadtúra 2 órás: Csörgedező patak egy néhai gyárkomplexum közelében... füves tisztás egy "tengerszem" felett... 

     

[14]

Leírás

Két program egy helyen!

Páros terepjárótúra 1 óra:
Izgalmas kiindulópontja törökbálinti bázisunk. A várost elhagyva vendégeink ülnek a kormányhoz és végre megízlelhetik, milyen nehéz "járhatatlan" utakon el lehet menni egy kissé átalakított terepjáróval. Bejárunk egy terepjárópályát, valamint útbaejthetünk Budapest védelmi gyűrűjéhez tartozó, korabeli, katonai területeket, rakétabázist. A  Habsburg kastély feletti fennsíkról, illetve az óriási bányarendszer feletti magaslatról lehetőség van megcsodálni a környék gyönyőrű panorámáját. Változatos terepen vezet ajánlott útvonalunk a sóskúti Benta patakon átívelő, öreg kőhíd melletti, patakparti tisztásra. 

    

Quadtúra 2 órás:

Csörgedező patak egy néhai gyárkomplexum közelében... füvest tisztás egy "tengerszem" felett... Melyiket válasszuk? Mindkét helyszín kiválóan alkalmas egy romantikus piknik szervezéséhez!
Quados szafariprogramunk végén szervírozott különlegességeink jól esnek majd a quadosainknak! Változatos terepakadályokon, mezőkön-, nádasokon-, járatlan bozótokon-, soha nem látott területeken keresztül vezetnek szafariprogramunk javasolt túraútvonalai. Tudászintünknek megfelelően, gyakorlatilag minden tereptípussal megismerkedhetünk! A legegyszerűbb, kanyargós földutaktól kezdve különböző gyakorlópályák, könnyebb- és nehezebb... sőt kemény terepek is rendelkezésre állnak, hogy mindenki a maximumot hozhassa ki magából. A program közben, vagy a quadozást követően, quadjainkkal közelítjük meg természetben kialakított piknikhelyszínünket, ahol hűsítő italokat, parti falatokat, gyümölcsöket, friss péksüteményeket szervírozunk vendégeinknek.

   

   

Foglalási feltételek

Xtreme Quad Tours

2045 Törökbálint Bajcsy Zs. u. 71.

Weboldal link: http://www.quadtours.hu/udvozoljuk_honlapunkon

Előzetes időpontfoglalás szükséges a 06-20-3899802 telefonszámon vagy a foglalas@quadtours.hu e-mail címen.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Exkluzív páros élmények) a beazonosításhoz.

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére