Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Mogyoród

Párosan a Pályán: Driftoktatás 2×15 Percben

Pályánk 3000 m²-en terül el, és kifejezetten drift oktatásra készült, minden szükséges ívvel ellátva, hogy kezdők és profik egyaránt gyakorolhassanak. Elsődleges célunk a drift oktatás, valamint különleges élményt nyújtani a drift taxi programunkkal.

     

[14]

Leírás

2x15 perces Páros Drift oktatás BMW E46 autóval
Ez a csomag tökéletes választás pároknak, barátoknak és barátnőknek egyaránt. A program által egy valódi, adrenalindús és felejthetetlen élményben lesz részetek, amiről még nagyon sokat fogtok beszélni a jövőben!
Az biztos, hogy már ez is felejthetetlen élmény lesz, hiszen egy ekkora teljesítményű autó vezetése már önmagában is fantasztikus élmény. Az pedig, hogy még driftelhetsz is vele, egy teljesen más szintű élményt nyújt, mint amiben eddig részt vehettetek az életetek során. Itt nem fogunk Rátok szólni, hogy ne nyomjátok tövig a gázt, sőt! Itt inkább biztatni fogunk, hogy még jobban!

   

2012 őszén a Mogyoródi Hungaroringen rendezett King Of Europe kupa versenye elvarázsolt minket, és elhatároztuk, hogy részesei leszünk ennek az adrenalinban gazdag sportnak. Azonnal nekiláttunk egy versenyautó építésének, amely 2013 májusára készült el. Az építés során sok tudást szereztünk, és rájöttünk, hogy mások is szeretnének versenyezni, de nincs saját autójuk. Ezért létrehoztuk vállalkozásunkat, hogy bárki kipróbálhassa a driftezést, legyen az hobbi vagy versenyszint. Célunk, hogy átadjuk tudásunkat és segítsünk minden érdeklődőnek megismerkedni a drift világával.

       

Egy rövid instrukció után már nyomhatjátok is a gázt, hogy minél hamarabb megtanuljátok például az egy helyben forgást vagy a 180 fokos befordítást. Az, hogy meddig jutottok, csak Rajtatok múlik!
Autó: BMW E46
Jogosítvány nem szükséges!
Korhatár: 9-10 éves kortól (a lényeg, hogy elérje a pedálokat)

          

Foglalási feltételek

Cselőtei Speed Zone
Mogyoród, Kerektó u. – Víztorony u. sarka (Régi autós mozi)

Weboldal link: https://driftoktatas.hu/

Az utalvány sorszámával és az ügyfél elérhetőségeivel kérnénk szépen egy emailt az info@driftoktatas.hu címre. A kiszemelt dátum előtt 2-3 héttel mindenképp érdemes jelentkezni, de a nyári időszakban ez 4-5 hét is lehet.

A pálya szabadtéri, így a nem megfelelő időjárási viszonyok miatt a program elmaradhat és ebben az esetben új időpont kerül egyeztetésre. A téli időszakban kb. november végétől március közepéig a pálya nem üzemel!


Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Exkluzív páros élmények) a beazonosításhoz.
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére