Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pezsgőkostolás és szállás Etyeken a Gombai Pezsgőpincészetben

Tradicionális pezsgőkészítéssel foglalkozunk Etyeken. A pezsgőkészítéshez részben új magyar szőlőfajtákat használunk. Tölgyfahordós érleléssel készítjük a brandyket. Ezeket az elegáns párlatokat ajánljuk mindenkinek aki szeret elmélyedni a párlatok világában.

     

[7]

Leírás

Pezsgőkostolás Etyeken a Gombai Pezsgőpincészetben + szállás: 1 éj/ 2 fő részére

Tartalma: 
-    szállás 1 éjszakára, 2 ágyas szobában, 2 fő részére (önellátó)
-    3 tételes pezsgőkóstoló 2 fő részére (2 pezsgő és 1 brandy)
-    A kertre néző szálláshely az egész területén ingyenes wifit biztosít.

   

A Buborék Apartman az Újhegyen a Gasztrosétányon a Gombai Pezsgőpince felső részén helyezkedik el, ablakából gyönyörű kilátás nyílik Etyekre és környékére. Az apartman egy tágas nappalival, konyhával, fürdővel és két szobával rendelkezik, mely max 4 fő részére nyújt kényelmes pihenést. Az apartman klimatizált. A welcome pezsgő behűtve várja Önöket.

   
A Gombai Pezsgőpince Etyek egyik legnagyobb buborékbirodalma. A tízéves múlttal és pezsgőkészítési tapasztalattal bíró családi pincészetet a Gasztrosétányon keresd, ide fogsz érkezni erre a 3 tételes pezsgőkóstolóra. Fogtok látni rázóállványokat is, a házigazdátok pedig a méthode traditionnelle eljárás minden mozzanatát el fogja mesélni nektek. A kóstoló végére alig lesz olyan kérdés, amire ne tudnátok a választ, ha pezsgőkről van szó. 3 tradicionális eljárással készült pezsgőt fogtok itt megkóstolni, azaz pezsgőt (2) és  brandyt (1).

   
Választhattok a klasszikus közül is, hiszen például chardonnayből, sárgamuskotályból és zenitből is készül pezsgő a Gombainál. De ha igazi kuriózumra vágytok, akkor nem hagyjátok ki az új(!) magyar fajtákból készült pezsgőket sem. A Gombai Pezsgőpincénél a fehér rezisztens fajták közül orpheusból, odysseusból, míg a kékszőlőket tekintve a pannon frankosból készül itt pezsgő. A pannon frankos egy viszonylag újabb nemesítésű magyar kékszőlő, és a Gombainál az etyeki Újhegyen ebből vörös pezsgő készül Paff néven.Jelentkezzen be egy párlat sor vagy egy pezsgő sor kóstolásra!  Körülbelül 2 óra hosszú a túra.Vidd haza a kedvenc Gombai pezsgőidet, a kóstoló után elvitelre is vásárolhatsz.

   

   

Foglalási feltételek

GOMBAI PEZSGŐPINCE

2091 Etyek, Újhegyi út 2. Gasztrosétány

Weboldal link: https://gombaipezsgopince.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefonszám: +36-20/284-7664          
E-mail cím: info@gombaipezsgopince.hu, s.gombai@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Páros Pihenés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére