Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pihenjetek a Lajver Borbirtokon

A festői Lajvér patak völgyének domboldalába simuló pincészet modern vonalai egy fantasztikus, vadonatúj technológiájú és szemléltető borászatot rejtenek.

     

[7]

Leírás

Pihenjetek a Lajver Borbirtokon: 1 éjszaka 2 főre, Deluxe szobában reggelivel

Az ajánlathoz tartozik ajándék gyümölcs bekészítés (érkezéskor a szobában) vendégeink számára.

   

Minden szobánkból, köszönhetően a hatalmas üvegablakoknak, csodálatos panoráma nyílik a szőlőre, a Lajver patak völgyére és a szemközti dombokra. A tágas 39 nm2 méretű, elegáns fürdőszobával ellátott szobákat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető leginkább szolgálják a hozzánk látogatók kényelmét, minden adott legyen a kikapcsolódáshoz, pont úgy, mint egy 5 csillagos hotelben. Szobáink klimatizáltak, széffel, hajszárítóval, okos TV-vel rendelkeznek, igény esetén fürdőköpenyt és papucsot is biztosítunk vendégeinknek. Minden szobának saját terasza van, ahol csodás panoráma tárul a vendégek elé.

   

   

A négy táblán kialakított harminc teraszos ültetvény tökéletesen idomul a Lajvér patak medréhez, ami különleges és természetes mikroklímát biztosít a birtoknak. Tizenkét szőlőfajtát telepítettünk, mégsem készítünk mindegyikből önálló tételt. Gyakran szokatlan, újszerű házasításokkal tudjuk a legjobban kifejezni azt, amit a szőlőtermesztésről és borkészítésről gondolunk.

   

A harminc méter mélyen a földbe süllyesztett feldolgozó és pince hasznosítja a Föld gravitációs energiáját és természetes hőtároló képességét, így biztosítva a lehető legkíméletesebb feldolgozást.

   

Foglalási feltételek

Lajver Borbirtok

7121 Szálka, 07/28/A HRSZ

Weboldal link: https://lajverwine.com/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő elérhetőségek valamelyikén:
Telefon hétköznapokon 08:00-18:00 között: +36 20 326 0163 (Tóth Tímea)
Email: timea.toth@lajverwine.com
Online foglalás: https://lajverwine.com/szallas/

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Páros Pihenés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére