Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Quad élmény az alföldi offroad paradicsomban: ülj nyeregbe!

Élvezd a természetet négykeréken, Ágasegyháza erdős-dűnés területein egy igazán extrém csavarral megspékelt, egy órás túra során! Quadra fel!

     

[4]

Leírás

Quad élmény az alföldi offroad paradicsomban: ülj nyeregbe! 1 órás Quad túra Ágasegyháza offroad paradicsomában 1 fő részére

Ágasegyháza egy igazi offroad paradicsom, festői alföldi táj mentén quadozhatsz, ahol szuperek a terepadottságok - erődökön, dombokon és dűnéken át vezetnek a túráik, és még az állatvilággal is találkozhatsz, hiszen az utat itt őzek, lovak és bivalyok is gyakran keresztezik.
A gépek erősek, 6 db 450-es Can-Am Outlander túra quad és egy homokfutó Can-Am Buggy sorakozik a flottában.

   
Szívósak, átmennek mindenen, az irányításuk mégis egyszerű. A túrákat csak akkor indítják el, ha az a benyomásuk, hogy minden résztvevő biztonságosan kontrollálja a járművet. Az oktatásra és a gyakorlásra jellemzően 15-30 percet szánnak a túrák előtt (oktatópályával együtt), ám ha ennél is több időt venne igénybe, akkor azzal meghosszabbítják a túra időtartamát. A legfontosabb, hogy a túra végén mindenki épen és egészségesen – sőt, mosollyal az arcán érkezzen meg! 

   
A quad surf egy partnerünk által kitalált adrenalindús sport, amit az extrémebb vendégeiknek ajánlanak. Boardot kötnek a quadok után, és akár 30-40 km/h sebességgel húznak a homokon. 
A további lehetőségekről partnerünk honlapján tájékozódhatsz, ahol minden friss információt is megtalálsz!

   

   

Foglalási feltételek

Ágas Quad

6076 Ágasegyháza,  Kossuth Lajos út 108.

Weboldal link: https://agasquad.hu/

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 70 325 9165

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) beazonosítás végett. Te Napod élménykártyád tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére