Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Quad Randi

2007 óta foglalkozunk quad és terepjáró túrák, egyéni, valamint céges rendezvények, illetve csapatépítő tréningek szervezésével. “Bázisunk” Budapesttől mindössze 30 km-re, Domonyvölgy erdős dombjainak festői környezetében, az M3-as autópálya, illetve a 30-as főútvonal használatával könnyen és gyorsan megközelíthető helyen található.

     

[7]

Leírás

Páros quadozás hétköznap - 2 fő, 1 quad, 1 óra

Quad programunk a következőképpen zajlik:

Megérkezést követően rövid vendégvárás – üdítő, kávé – után kezdődik a személyre szabott oktatás. Ha mindenki tisztában van az általa választott quad vezetésével, indulhat a 60 perces túra, túravezető kíséretében a környező erdei magánutakon. Bukósisak, kesztyű, overál biztosított.

A túra nehézségi foka folyamatosan alkalmazkodik a túrán résztvevők készségeihez.

A túráink 2 főtől induló PRIVÁT túrák, így idegeneket nem szervezünk össze.

Fontos, hogy a kétszemélyes quadjainkat – azok súlya miatt – hölgy vendégeink biztonsági okokból nem vezethetik. Megértéseteket előre is köszönjük.

Quadflottánk csak felsőkategóriás SUZUKI motorokból áll. (fél automata, automata)

A Quad túrákon 16 éves kor felett lehet részt venni vezetőként. Azokon a programokon, ahol utasként szeretne valaki részt venni, nincs korhatár. Azonban 18 éves kor alatt mindenképp szülői felügyelet és felelősségvállalás szükséges.

   

2007 óta foglalkozunk quad és terepjáró túrák, egyéni, valamint céges rendezvények, illetve csapatépítő tréningek szervezésével. “Bázisunk” Budapesttől mindössze 30 km-re, Domonyvölgy erdős dombjainak festői környezetében, az M3-as autópálya, illetve a 30-as főútvonal használatával könnyen és gyorsan megközelíthető helyen található. A túrákat több ezer hektáros magánterületen és az erre kijelölt szolgálati utakat használva szervezzük. Az általunk kínált szabadidős és sport tevékenységek egyaránt alkalmasak hétvégi kikapcsolódásra, csapatépítésre, családi és céges rendezvények lebonyolítására, természetesen mindent a vendég igényei szerint.

    

Foglalási feltételek

VadQuad

Domonyvölgy-akác utca 86. A. ép. (VadQuad Kft)

Weboldal link: https://vadquad.hu/

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +3630/250-66-66; info@terepelmenyek.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Páros Pihenés) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!
 

Az oldal tetejére