Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Budapest

Spanyol főző workshop

A GasztroÉn egy budapesti főzőstúdió, amely a gluténmentes és egyéb mentes ételek készítésére fókuszál. Alapítója, Vári Adrienn, saját gluténérzékenységéből merítve fejleszt kreatív recepteket, hogy bizonyítsa, a mentes étkezés nem jelenti az ízek feladását. A stúdió workshopokat és főzőkurzusokat kínál, ahol a résztvevők új technikákat tanulhatnak, és egy támogató közösség részeivé válhatnak.

     

[2]

Leírás

Kezdő spanyol főzőkurzus 1 fő részére
Merülj el a spanyol konyha ízvilágában Pikács Árpád vezetésével a GasztroÉn főzőkurzusán! Készíts autentikus fogásokat, és élvezd a mediterrán hangulatot! Főző workshop 1 fő részére. 
Az utazó Spanyolországot járva, belecsöppent egy olyan gasztronómiai élménybe, melyben az ország déli részéről egészen a keleti csücskén át az északihoz érkezve tátva maradt a szája és megtelt a receptkönyve. Ezt hazahozta és most szakácsunk személyében prezentálja. Fantasztikus ízek, finomabbnál finomabb fűszerek és még egy kis Sangria! Buenas tardes!
Időtartam: 18:00-21:00
Technikai szint: Kezdő
Menü:
- Zöldfűszeres, fehérboros kagyló, ahogy Sevillában készítik
- Tradícionális Katalán gazpacho, Iberico Chipsel
- Suvidált szűzérmék Pisto ágyon
- Catalan krém GasztroÉn módra 

Létszám: max. 14 fő

   

Foglalási feltételek

GasztroÉn
1062 Budapest, Bajza utca 55. I. em 5.
Weboldal link: https://www.gasztroen.hu/

A tanfolyamok minimum 6 fő részvételével indulnak. Ha a tanfolyam időpontja változik, a regisztráció bármelyik későbbi időpontban megrendezésre kerülő kurzusra érvényes.  
Időpont-foglaláskor látogasd meg a GasztroÉn honlapját: https://www.gasztroen.hu/events/. Válaszd ki a Tenapod voucher-ednek megfelelő workshop-ot és dátumot, és tedd bele a kosárba. 
A kosárhoz adott tanfolyamot válaszd ki és menj tovább az átutalásos módszerrel. Megjegyzésbe írd bele a Tenapod vouchered sorszámát vagy a nevedet és a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Gourmet örömök) a beazonosításhoz. Kérjük, add meg a GasztroÉn rendelésszámot is. Így tudni fogják, hogy Neked már nem kell fizetned a tanfolyamért. 
Ha bármilyen kérdésed / kérésed lenne, vedd fel a kapcsolatot a főzőiskolával a következő elérhetőségek egyikén: 
Tel: +36 30 654 4850 
Email: info@gasztroen.hu
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére