Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Starshot élménylövészeti csomag

Évtizedes tapasztalatot gyűjtöttünk össze csapatunkkal, hogy életre hívjuk ezt a különleges élményközpontot. Azok akik korábban még nem láttak valódi fegyvert, vagy épp jártas lövészek egyaránt élvezhetik a tökéletes lövészeti élmény.

         

[3]

Leírás

Starshot élménylövészeti csomag - 1 fő - 11 fegyver - 50 lövés

Starshot csomag, ahol a csillagok ragyognak! Nagyon örülünk, hogy velünk tartasz a Budapest legújabb és legizgalmasabb lövészeti útján. A Starshot csomagban olyan híres és ismert fegyverek várnak rád, amelyeket a filmekből válogattunk össze, hogy megtapasztalhasd azoknak a legendáknak az erejét, amelyek már generációk számára jelentenek inspirációt.

Itt nálunk minden fegyver egyedi történetet mesél el, és a te lehetőséged lesz megidézni a nagyvásznon látott jeleneteket. Változatos kaliberekkel és stílusokkal rendelkező fegyverek várnak rád, amelyeket a filmek világa tett ikonikussá. Így nemcsak a lövészeti kalandokat élvezheted, hanem egyúttal a kedvenc filmjeidből ismerős fegyvereket is kézbe veheted.

       

A Starshot csomagban 50 lövés áll a rendelkezésedre, hogy elegendő időd legyen a lőtéren, és minden fegyvert alaposan kipróbálhass. A híres filmekben látott 11 különböző fegyver garantáltan le fog nyűgözni, hiszen nemcsak a történeteket, hanem a karaktereket is idézik, akiknek köszönhetően ezek a fegyverek legendássá váltak. Tapasztalt csapatunk mindig itt van, hogy segítsen neked, hogy a filmek varázslatos világát átélhesd és részese lehess ezen különleges élménynek.

       

Ajánlatunk tartalma 11 különböző fegyverrel 50 lövés

Glock 17 - 9x19mm - 5 lövés
Taurus PT92 “Beretta” - 9x19mm - 5 lövés
Springfield 1911 - 45ACP - 5 lövés
Glock 17 CAA MCK - 9x19mm - 10 lövés
MP5A2 POF - 9x19mm - 5 lövés
Kalashnikov Saiga 9 - 9x19mm - 5 lövés
M4 Carbine RR LAR-16 - .223 Remington - 5 lövés
Kalashnikov AK47S - 7.62x39mm - 5 lövés
RRA WYLDE COYOTE 20” - .223 Remington - 5 lövés
Mossberg MVP LR - .308Win. - 3 lövés
SVD Dragunov Special limited edition - 7.62x54R - 2 lövés

       

Csatlakozz hozzánk a Starshot csomaggal, és engedd, hogy a csillagok vezessenek a lövészeti élmények útján. Legyen szó kezdőről vagy tapasztaltabb lövészről, mindenkit szeretettel várunk. Hagyd, hogy a híres és ismert fegyverek varázsa átöleljen, és élvezd a filmek világát, amint te magad léphetsz be a karakterek cipőjébe.

Várunk szeretettel a Starshot csomaggal, hogy együtt tündököljünk a lőtéren, és megidézzük a filmek legemlékezetesebb pillanatait!

       

Fontos: Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!

Foglalási feltételek

Capital Shooting

1077 Budapest, Dob u. 89.

Weboldal link: https://capitalshooting.eu/

 

Előzetes bejelentkezés szükségek a következő elérhetőségen: +36 30 212 97 22 vagy hello@capitalshooting.eu

Kérünk, hogy mielőtt ellátogatnál hozzánk keress fel minket telefonon vagy emailben, hogy egyeztessük a kívánt dátumot és időpontot, hogy tudjuk biztosítani számodra a helyet.

Időpont egyeztetésnél kérünk, hogy add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Bakancslista) a beazonosításhoz. 
Végül nincs más tennivalód, hozd magaddal és add át a helyszínen nekünk a Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat.

Az oldal tetejére