Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Ádánd

Száguldj és Élvezd! 4 Körös BMW Rally Élményvezetés

Siófoktól 12 km-re, Ádándon vár Téged a Sió-Rally Autós Park, ahol több száz lóerő dübörög minden hétvégén! Tevékenységi körünk a rallyautózás keretein belül sokrétű, de egy közös van mindben: a Te igényeid maximális kielégítése a tökéletes biztonságot szem előtt tartva, az, hogy olyan élményekben legyen részed, amiket soha nem felejtesz el! Bátran teszünk ilyen kijelentést, annak tudatában, hogy Magyarország legnagyobb kipróbálható versenyautó parkja és profi szakértői gárda segít Téged mindenben! A legendás rally autóinkat a megajándékozott vezetheti!

         

[4]

Leírás

Az ajánlat leírása:

4 körös BMW E36, E46 élményvezetés 1 fő részére
4 körös rally versenyautó élményvezetés aszfalton és murván egy igazi hátsókerék hajtású BMW-vel, az egy kilométer hosszú ádándi rallycross pályán! Az élményt adhatod ajándékba, vagy meglepheted akár saját magadat is! Élvezd a száguldást, csúszkálást az igazi rally autókkal!
Az autó a helyszínen kiválasztható, módosítható, plusz körök kérhetőek!

                

Foglalási feltételek

Sió-Rally Autós Park
8653 Ádánd, Petőfi Sándor utca vége
Weboldal link: https://www.siorally.hu

Előzetes bejelentkezés szükségek a következő elérhetőségen: +36-30/933-6600​ vagy info@siorally.hu illetve a https://www.siorally.hu/idopont-foglalas címen online is lehet időpontot foglalni.

Időpont egyeztetésnél kérünk, hogy add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) a beazonosításhoz. 
Végül nincs más tennivalód, hozd magaddal és add át a helyszínen nekünk a Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat.

Az oldal tetejére