Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szűlő-gyerek jógaóra a Jóga Paradise-ban

Az egyik fő célom, hogy a hozzám hasonló emberek, akik sosem akartak jógázni azok is megismerhessék ezt a több ezer éves tudást 21. századi köntösbe öltöztetve. Fejlődj dinamikus és kihívásokkal teli jóga és alakformáló óráinkon vagy oldd fel a felgyülemlett feszültséget lazító, relaxáló jógaóráinkon!

  

[11]

Leírás

1,5 órás szülő-gyerek jógaóra 1 felnőtt + 1 gyerek (4-12 éves) részére

Unod az esős szürke hétköznapokat, amikor nem tudod hova vinni gyermekedet az ovi vagy iskola után? Szívesen vinnéd a játszóházon kívül máshová is, ahol a mozgás, a játék, és a mese alkalmazása egy időben történik? Gyertek és ismerkedjetek meg a jógával.

     
Mozgást, egészséget, pozitív szemléletet add. Ahogy a felnőtteknek, úgy a gyerekeknek is különösen fontos, hogy egy kicsit lelassuljanak, kikapcsoljanak, relaxáljanak… ezt adja a jóga. A mozgás pozitív hatása az élet minden területén eredményeket fog hozni. Kiegyensúlyozottabb lesz a gyerek lélekben, amitől „fegyelmezettebb”, nyugodtabb lesz, jobban fog menni a tanulás, az ovi, vagy akár egyéb más sport is.

A jógázáshoz szükséges minden eszközt biztosítunk számotokra. Légkondícionált, világos, tágas teremben, modern, igényesen kialakított környezetben, sok-sok szeretettel várunk Benneteket.

     

Mi azért vagyunk, hogy bebizonyítsuk, hogy igen is képesek vagytok bármire! Motiválunk benneteket, mellettetek vagyunk és segítünk, hogy elérjétek a céljaitokat.

     

Foglalási feltételek

Jóga Paradise

1041 Budapest, Istvántelki út 62. (újpesti Stop Shop mögött)

Weboldal link: https://www.jogaparadise.hu/

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: 
Telefonszám: 20 258-4643
E-mail cím: jogaparadise@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Kicsik és Nagyok) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére