Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tandem motoros siklóernyőzés videófelvétellel

A trike repülés akkora szabadságot ad a repülő embernek, amit semmi más légijármű nem képes biztosítani. A kis sebességű, három dimenziós mozgás szabadsága párosul az üzemeltetés egyszerűségével, a repülés biztonságával, és a környezeti feltételekkel szembeni igénytelenséggel.

     

[3]

Leírás

30 perces tandem motoros siklóernyőzés ajándék videófelvétellel 1 fő részére

  • "Nagy kör": 30 perc, 300-400m
  • A program időjárásfüggő
  • 18 év alatt szülői beleegyezés szükséges
  • Maximum testsúly: 120 kg
  • Helyszín: Gödöllő repülőtér

Látnivalók: Gödöllői repüléssel a látnivalók: Isaszeg, Gépgyár, Arborétum, Tavak, Gödöllő város, Kastély, stb. A magassági repülés esetén már szépen látszik a Mátra, Naszály-hegy, Dunakanyar, Pesti síkság, és a Budai hegyek is

A trike a világ legegyszerűbb és legbiztonságosabb ultrakönnyű segédmotoros légijárműve. A trike egy olyan ultrakönnyű repülőeszköz, ami áll egy háromkerekű kocsi szerkezetből (ami magában foglalja a két utas ülést és a motort a légcsavarral és az üzemanyag tankkal), és egy hagyományos siklóernyő kupolából, ami biztosítja a felhajtóerőt. Ez a motoros repülőeszköz a technikai fejlődés csúcsa, a teljes üzemi tömege 150 kg alatt van, és képes a saját tömegét meghaladó „hasznos teher”, vagyis két felnőtt ember szállítására.

Az ajándék videófelvételhez biztosítjuk a szelfibotra szerelt GoPro akciókamerát, amelyet az utas fog a kezében repülés közben. A felvételhez hozni kell micro SD memóriakártyát, így az utasok azt egyből kézhez is kapják.

   

A trike repülés akkora szabadságot ad a repülő embernek, amit semmi más légijármű nem képes biztosítani. A kis sebességű, három dimenziós mozgás szabadsága párosul az üzemeltetés egyszerűségével, a repülés biztonságával, és a környezeti feltételekkel szembeni igénytelenséggel.A repülés szabadságának az érzése! Az utas gyakorlatilag a „semmiben” ül, körülötte csak pár cső van, az áramló levegőt az arcán érzi, a levegő mozgását a testén. Ilyen eszközzel repülve, a repülés hőskorában érezhetjük magunkat, miközben a 21. század biztonsága ölel körül minket. A repülési idő akár 4 óra is lehet, és néhány méteres magasságtól 1000 méteres magasság fölé is kiterjedhet.

Ha már repültél gyalogos siklóernyővel, akkor ezt is ki kell próbálnod. Noha kívülről nézve nagyon hasonló a kétféle repülési mód, ne ugyanazt az élményt várd, ez nagyon más! Ha repültél már utasként egyéb kisrepülőgépekkel vagy helikopterrel, akkor ezt is ki kell próbálnod, hogy megtapasztald az igazi szabad repülés, semmi mással össze nem hasonlítható élményét. Az utas elől foglal helyet, a kilátását semmi nem zavarja, közvetlen élvezheti a szárnyalás szabadságát. Mindkét személy ül, és mivel a fel- és a leszállás kerék segítségével történik, az utasnak nem kell semmit csinálni, nem kell futnia sem. A repülési idő garantált, előzetes megegyezés kérdése, határt alapvetően csak az üzemanyag mennyisége szabhat.

Foglalási feltételek

sikloernyozz.hu

Gödöllő

Weboldal link: https://sikloernyozz.hu/

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: hartmann.tandem@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Bakancslista) a beazonosításhoz.

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére