Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tandem repülés videóval

Milyen érzés repülni?

A legtöbben, akik már repültek azt mondják, hogy pontosan olyan, mint amikor azt álmodták, hogy repülnek. Semmi sincs körülötted. Végtelen szabadság. 

       

[3]

Leírás

Tandem repülés videóval 1 fő részére

Nincs gép, nincs plexi, nincs motor, csak a szél és te, és egy profi tandem pilóta, aki miatt a repülés teljesen biztonságos! Mivel nincs zuhanás, motorzúgás és a repülés nagyon alacsony sebességgel történik (30-35 km/óra) ezért a lebegéshez ez áll a legközelebb és emiatt egyáltalán nem félelmetes.

A siklóernyőzés egy képzett személlyel a repülés egy nagyon biztonságos formája. Egy tandem siklóernyőzés alkalmával perceken keresztül élvezheted a repülés felejthetetlen élményét.

Az időtartam repülés egy olyan repülés, amikor jelentősen több időt töltünk fenn a levegőben. Az a tapasztalatunk, hogy azok, akik korábban már repültek siklóernyővel vagy más hasonló eszközzel, vagy egyszerűen csak igazán szeretnek repülni vagy szeretik az extrém élményeket azok nem igazán szeretnének visszatérni a földre. 
Helyszínek:  Ezt a repülést az év 365 napján meg tudják valósítani hegyi repülésben. Leggyakoribb hegyek: Hármashatárhegy (BP), Csolnok (Esztergom mellett), Csákberény.

      

- Ki repülhet? 6-60 év és 20 – 100 kg között bárki, aki képes 5-10 lépést futni

- Fantasztikus élmény

- Nincs zuhanás, csak lebegés és siklás

- A maximális biztonság és élmény garantált

- Gyakorlott, tapasztalt oktató irányít

- A kiváló hangulat biztosított

- A tanfolyam idejére teljes felszerelést biztosítanak

- Repülés időtartama: 20-40 perc

- Videó: Mivel a felvétel HD videó lesz, így legalább 16 Gbyte-os mikro SD kártyát szükséges vinned. 

A Tandemfly.hu egyedülállóan csak tandem siklóernyőzéssel foglalkozik teljes időben és így az év 365 napján nyitva vannak és repülnek, amikor repülésre optimális az időjárás. Komár Zoltán vezető pilóta 1994 óta repül siklóernyővel.

Milyen érzés repülni?

A legtöbben, akik már repültek azt mondják, hogy pontosan olyan, mint amikor azt álmodták, hogy repülnek. Semmi sincs körülötted. Végtelen szabadság. A repülés leírhatatlan élménye, ahogy csak lebegsz és suhansz a levegőben. A képesség, hogy tudsz repülni. Annyira, könnyű, hogy csak néhány lépés választ el attól, hogy megtapasztald ezt a különleges érzést. Próbáld ki a siklóernyőzést fára szállás nélkül! Tandem siklóernyőzés, ami garantáltan egy életre szóló élmény, ugyanakkor képzett pilótával teljesen biztonságos. Válszd ki a helyszínt, nem fogod megbánni! 

Foglalási feltételek

Tandem Fly

Budapest

Weboldal link: https://www.tandemfly.hu/

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: komar.zoltan@gmail.com

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Bakancslista) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére