Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tankrodeó a legendás T-55-ös harckocsival

Tökéletes program tankmániásoknak: a valódi, eredeti harckocsit profi fogja vezetni, te teljesen átadhatod magadat az élménynek!

     

[5]

Leírás

Gyerekkorod meghatározó filmje volt a Kelly hősei vagy a Négy páncélos és a kutya? Mindig is ki akartad próbálni, milyen érzés valódi harckocsit vezetni? Kíváncsi vagy, milyen érzés egy olyan gépben ülni, ami előtt nincsen akadály? Akkor eljött a te napod! Ezzel az ajánlattal a Balaton északi partján rodeózhatsz egy T55-ös harckocsival: 40.000 köbcentiméteres motor, 30 tonna, 580 lóerő, ezt nem fogod egy darabig elfelejteni!
Lehetőséged van felülni a tankra, és kapaszkodni amíg a profi harckocsizó vezeti a gépszörnyet. A tankozásra tavasztól őszig van lehetőség.

A programon csak utasként tudsz részt venni. Gyerekeknek is ajánlott, egy örök élménnyel gazdagodnak.

Az ajánlat 1-5 fő részére szól. 

Időtartam: 7-12 perc

   

Testközelből tapasztalhatod meg, milyen érzés a legendás „nagyvassal” csapatni. A program során a résztvevő és akár 4 kísérője kap egy minden részletre kiterjedő bemutatót a típusról és annak változatairól, majd egy szakavatott pilóta kíséretében egy speciális pályán első osztályú helyről tapasztalhatja meg a gép tudását! A program zárásaként lehetőség van beülni a vezetői székbe és a géphez tartozó korabeli kiegészítőket és fegyvereket is szemügyre venni!
A programban részt vevő minden fegyver és haditechnikai eszköz jogszabályok szerint hatástalanított!

   

"Apa es fia vagyunk, 2007 óta gyűjtjük a néhai Magyar Néphadsereg jobb sorsra érdemes technikai eszközeit. Járműveink mindegyike hatástalanításon esett át. Hosszabb-rövidebb felújítást követően most Neked is lehetőséged van kipróbálni, hogy milyen érzés egy eredeti katonai járművel utazni, de ha igazán bevállalós vagy, akar vezetheted is őket! Gyűjteményünkben a parancsnoki UA2 terepjárótól a T-55-os harckocsi különböző változatáig számtalan típus jelen van, természetesen mindegyik működőképes állapotban. Az élmény garantált!"

Foglalási feltételek

Tank-Kaland

8243 Balatonakali, Külterület Zánka felé

Weboldal link: http://www.harckocsik.hu/

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 30/530 5882, info@harckocsik.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss csodát élményprogramok) a beazonosításhoz.

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Az oldal tetejére