Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tanulj meg Te is nálunk pingpongozni! - TopSpin Asztalitenisz Club - 1097 Budapest, Koppány utca 2-4.

Tanulj meg te is nálunk pingpongozni! A TopSpin ping pong terem 2016 óta működik! Professzionális asztalitenisz edzések, akár kezdőknek is!

         

[6]

Leírás

2 óra asztali tenisz személyi edzés 1-2 fő részére

A korszerű, és jól felszerelt pingpong terem 3 fő kelléke, a megfelelő sportpadló, a jó minőségű pingpongasztalok, és pingpongozáshoz alkalmas fényviszonyok. Miért jó sport, és szabadidős mozgásforma a ping pong? Életkortól kevésbé függő sport. Akár 5-6 éves gyermekkortól elkezdhető, és a nyugdíjas évek alatt / senior ping pong/ is vígan ütheted a pingponglabdát. Felnőttként is bármikor elkezdheted, fizikai felkészülést, előedzettséget nem igényel. A pingpongozás nagy előnye, hogy a technikai tudásszint fejlődésével egyenes arányban növekszik a fizikai igénybevétel. Főleg beltéri sportként független az időjárási körülményektől. A pingpongozás fejleszti a koncentrációs képességet, javítja a mozgáskoordinációt.

       

Jelenleg felnőttek részére egyéni vagy páros foglalkozások keretében tartunk asztalitenisz edzéseket. Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy az egyéni ping pong edzések felnőttek részére nagyságrendekkel hatékonyabbak, mint a csoportos foglalkozások. Jellemzően 60-90 perces pingpong személyi edzéseket szoktunk javasolni. Kezdő pingpongosok esetében az a tapasztalat, hogy inkább a koncentrácós képességet veszik igénybe az első ping pong edzések. A helyes asztalitenisz technika elsajátítása mellett, edzőink odafigyelnek az optimális edzés terhelésre is.

       

Asztaltenisz edzések lehetséges időpontjai:
Hétköznapokon: 08:00-20:00 közötti kezdési időpontok.
Hétvégenként: 09:00-17:00

Előzetes egyeztetés, időpont foglalás minden esetben szükséges!
Jelenleg 3 asztalitenisz edző tart napi rendszerességgel foglalkozásokat.
2+1 óra ingyenes parkolás mélygarázsban

        

Annak idején a klubunk életre hívásánál az alapötletet az előttünk működött, Lurdy ház ping- pong klub adta. Nagyszerű kezdeményezésnek találtuk. Végre egy olyan hely volt, amely a nagyközönség számára adott otthont a pingpongozás terén. Ahol a tömegsport, szabadidős célú pingpongozás is jól felszerelt ping -pong teremben, és kultúrált körülmények között zajlott. Sajnos néhány év elteltével megszűnt. Úgy gondoltuk, hogy ez egy olyan kezdeményezés volt, amely megérdemel még egy esélyt. Részben ennek is a szellemében alapítottuk meg 2016-ban a TopSpin Asztaliteniszt. A kezdeti nehézségekkel nekünk is meg kellett küzdenünk. Majd 1-2 év alatt a kemény munka meghozta a gyümölcsét és egyre több ügyfél fedezte fel, és kedvelte meg az asztalitenisz klubunk.

Foglalási feltételek

TopSpin Asztalitenisz Club

1097 Budapest, Koppány utca 2-4.

Weboldal link: https://topspin-ac.hu/

 

Asztalfoglalás, információ 06-30-999-3129-es számon vagy az info@topspin-ac.hu e-mail-címen vagy pedig a weboldalon található pingpongasztal foglalás kérése menüpontnál.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére