Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

The Arsenal élménylövészeti csomag

Évtizedes tapasztalatot gyűjtöttünk össze csapatunkkal, hogy életre hívjuk ezt a különleges élményközpontot. Azok akik korábban még nem láttak valódi fegyvert, vagy épp jártas lövészek egyaránt élvezhetik a tökéletes lövészeti élmény.

         

[3]

Leírás

The Arsenal élménylövészeti csomag - 1 fő - 13 fegyver - 59 lövés

Lépj a csúcsra! Kezd el a lőfegyverek utánozhatatlan erejének felfedezését és tapasztald meg a kirobbanó menő élményt a The Arsenal csomaggal.

The Arsenal csomag a legnagyobb durranásunk! Mi vagyunk a Budapest legújabb és legizgalmasabb lövészete, és izgatottak vagyunk, hogy részese lehetsz ennek a lenyűgöző élménynek. A The Arsenal csomag tartalmazza mindazt, amire csak szükséged lehet: 13 különböző fegyvert és 59 lövést. Itt nálunk minden fegyver megtalálható, kezdve a pisztolyoktól és géppisztolyoktól egészen a karabélyokig, beleértve az ikonikus Kalashnikovokat is. Ez a csomag a változatosság és az izgalom kavalkádját kínálja, hogy minden fegyverstílust és ízlést kielégíthessünk.

       

A The Arsenal csomagban mindenre gondoltunk, hogy számodra felejthetetlen és izgalmas programot biztosítsunk. Legyen szó pisztolyokról, géppisztolyokról vagy karabélyokról, mindent megtalálsz, amire csak vágyhatsz. A fegyverek gondosan válogatottak, és garantáltan lenyűgöznek. Ebben a csomagban valóban minden benne van, amire csak szükséged lehet a változatos fegyverválaszték és az ikonikus Kalashnikovok révén.

Tapasztalt és barátságos csapatunk mindig itt van, hogy segítsen neked, és biztosítsa, hogy minden pillanatban kényelmesen és biztonságban érezd magad. A The Arsenal csomagban 59 lövés áll a rendelkezésedre, hogy elegendő időd legyen a lőtéren, és mindegyik fegyvert alaposan kipróbálhasd.

       

Ajánlatunk tartalma 13 különböző fegyverrel 59 lövés

Glock 17 - 9x19mm - 5 lövés
Taurus TH9 - 9x19mm - 5 lövés
Springfield 1911 - 45ACP - 5 lövés
Kalashnikov Saiga 9 - 9x19mm - 5 lövés
MP5A2 POF - 9x19mm - 5 lövés
Brügger & Thomet GHM9 - 9x19mm - 5 lövés
M4 Carbine RR LAR-16 - .223 Remington - 5 lövés
Kalasnikov Izmash MK103 - 7.62x39mm - 5 lövés
Kalashnikov AK47 - 7.62x39mm - 5 lövés
Mossberg Patriot LR Hunter - .308Win. - 2 lövés
RRA WYLDE COYOTE 20” - .223 Remington - 5 lövés
Mossberg MVP LR - .308Win. - 3 lövés
SVD Dragunov Special limited edition - 7.62x54R - 2 lövés

       

Csatlakozz hozzánk a The Arsenal csomaggal, és tapasztald meg a legmagasabb szintű lövészeti élményt, amelyet csak kínálhatunk. Légy részese ennek a lenyűgöző programnak, amelyben felfedezheted a fegyverek világát és kiélvezheted a lövészeti kalandok változatosságát.

Várunk szeretettel, hogy együtt felfedezzük a fegyverek világát és átéljük a legnagyobb durranást!

       

       

Fontos: Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!

Foglalási feltételek

Capital Shooting

1077 Budapest, Dob u. 89.

Weboldal link: https://capitalshooting.eu/

 

Előzetes bejelentkezés szükségek a következő elérhetőségen: +36 30 212 97 22 vagy hello@capitalshooting.eu

Kérünk, hogy mielőtt ellátogatnál hozzánk keress fel minket telefonon vagy emailben, hogy egyeztessük a kívánt dátumot és időpontot, hogy tudjuk biztosítani számodra a helyet.

Időpont egyeztetésnél kérünk, hogy add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Bakancslista) a beazonosításhoz. 
Végül nincs más tennivalód, hozd magaddal és add át a helyszínen nekünk a Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat.

Az oldal tetejére