Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ultrahangos zsírbontás + gépi nyirokmasszázs - RelaxSpa - 1023 Budapest, Fazekas utca 22.

Sok szeretettel várok minden szépülni, megújulni vágyó vendéget!

     

[6]

Leírás

Ultrahangos zsírbontás + gépi nyirokmasszázs 1 fő részére

A karcsúsító, méregtelenítő kezelés 2 fázisból áll. Először a zsírsejteket törik össze helyileg ultrahangos készülékkel, majd egy kellemes gépi masszázzsal serkentik a nyirokkeringést. 
Az ultrahangos zsírbontás egy olyan új, non-invazív (műtéti beavatkozás nélküli) kozmetikai eljárás, mely a zsírleszíváshoz hasonlóan tartós eredményt nyújt a makacs zsírpárnák ellen (pl. hason, fenéken, combon).

   
Az ultrahangos zsírbontás során ultrahanghullámokat használnak a zsírsejtek megcélzására. Az ultrahanghullámok áthatolnak a bőrön és a bőralatti zsírrétegen, ahol rezgéseik hőt és nyomást generálnak. Ez a hatás elősegíti a zsírsejtek felszakadását és felszabadulását. 
A gépi nyirokmasszázs egy modern és hatékony eljárás, melynek célja a nyirokrendszer stimulálása és támogatása a test méregtelenítésében. Méregtelenít és tisztít, javítja a mikrokeringést, csökkenti a vízvisszatartást. A kezelés elősegíti a vízelvezetést, formálja az alakot, miközben megakadályozza a narancsbőr kialakulását. Csökkenti az ödémát és csökkenti vagy megszünteti a nehéz láb érzést. Kezelési idő: 30 perc ultrahang a problémás területekre + 30 perc nyirokmasszázs

   

Foglalási feltételek

RelaxSpa

1023 Budapest, Fazekas utca 22.

Weboldal link: https://www.relaxspa.hu/

 

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 70 426-3259

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Feltöltődés) a beazonosításhoz. Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére