Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Uralj egy igazi nagyvasat - élményvezetés BTR-60 páncélos kétéltűvel

Kíváncsi vagy, milyen érzés, amikor hatalom van a kezeid alatt? Amikor egy olyan gépet irányítasz, aminek semmi nem parancsol megállást? Rajongasz a történelemért vagy a háborús filmekért? Akkor ezt imádni fogod!

         

[3]

Leírás

8 kerekű katonai kétéltű, 2 db benzinmotorral, amellyel biztosan az utak királya lehetnél, ám sajnos a közúti közlekedésben nem vehet részt. Aggodalomra semmi ok, hiszen a Tank-Kaland gyakorlópályáján Neked is lehetőséged van kipróbálni a jármű tudását, szakavatott instruktor és akár 4 kísérő társaságában. 
A program során megismerkedhetsz a jármű műszaki adottságaival, majd egy gyorstalpaló oktatást követően Te uralhatod a vasat.

Időtartam: 20 perc

A program a vezető részére B kategóriás jogosítványhoz kötött!

            

"Apa es fia vagyunk, 2007 óta gyűjtjük a néhai Magyar Néphadsereg jobb sorsra érdemes technikai eszközeit. Járműveink mindegyike hatástalanításon esett át. Hosszabb-rövidebb felújítást követően most Neked is lehetőséged van kipróbálni, hogy milyen érzés egy eredeti katonai járművel utazni, de ha igazán bevállalós vagy, akar vezetheted is őket! Gyűjteményünkben a parancsnoki UA2 terepjárótól a T-55-os harckocsi különböző változatáig számtalan típus jelen van, természetesen mindegyik működőképes állapotban. Az élmény garantált!"

Foglalási feltételek

Tank-Kaland

8243 Balatonakali, Külterület Zánka felé

Weboldal link: http://www.harckocsik.hu/

 

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 30/530 5882, info@harckocsik.hu

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Bakancslista) a beazonosításhoz.

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Az oldal tetejére