Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Válassz a Makramé workshopok közül

Szia! Ani vagyok. Makramézok. Fontos számomra a fenntarthatóság, így legtöbbször magyar kenderfonallal és újrahasznosított pamutfonallal dolgozok. A célom az, hogy megszerettessem veled a makramét, a makramé technikát, a fenntartható anyagokat és hogy alkotásra bíztassalak!

     

[5]

Leírás

1 választható makramé workshop 1 fő részére

Egész évben jöhetsz hozzám makramé workshopra! Különböző tematikákat állítottam össze, így biztos megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Tanuld meg a makramé alapjait vagy készítsünk együtt:
-    poháralátétet
-    virágtartót, 
-    falidíszt
-    vázát
-    szatyrot
-    karácsonyfadíszt

A workshopok időpontjait, tematikáit megtalálod a weboldalamon. A foglalkozások tematikától függően 2-3,5 órások és minimum 3 fővel indítom el őket. A létszám szintén tematikától függ, de maximum 10-en szoktunk lenni.
Az ajánlat 1 fő részére vonatkozik.

   

A makramé a 80-as években nagyon népszerű technika volt és pár éve újra virágkorát éli. Nem véletlen. A technika egyszerű és alapanyag tekintetében sem kell hozzá sok minden: fonal, olló. Természetesen aztán ezt lehet bővíteni, de az alapok elkészítéséhez tényleg nem kell más. A makramézás egy meditatív tevékenység. Bár nem nehéz, de figyelmet, koncentrációt igényel, így biztosan nem fogsz máson gondolkozni. Már az első alkalom után is sikerélményed lesz! Várlak szeretettel bármelyik makramé workshopon Budapesten! Alkossunk együtt! Ani

   

Szia! Ani vagyok. Makramézok. Fontos számomra a fenntarthatóság, így legtöbbször magyar kenderfonallal és újrahasznosított pamutfonallal dolgozok. 
A célom az, hogy megszerettessem veled a makramét, a makramé technikát, a fenntartható anyagokat és hogy alkotásra bíztassalak! Kapcsolódj ki, foglalkozz egy kicsit azzal, amivel szeretnél, ami boldoggá tesz. Alkoss! Várlak szeretettel a makramé workshopon!

   

Foglalási feltételek

anifactory

Budapest

Weboldal link: https://www.anifactory.hu/

Előzetes bejelentkezés szükséges a kiválasztott workshopra. A bejelentkezés során kérlek írd meg melyik workshopra jönnél. A workshopok 3 fővel indulnak, a maximum létszám tematikától függően 10 fő.

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen:  +36 30/505 2328 vagy info.anifactory@gmail.com vagy https://www.anifactory.hu/workshop-1

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Láss Csodát! Élményprogramok) a beazonosítás végett!

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére