Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Választható gastro programok a Hotel Wellness és Konferencia Hotelben Szolnokon

Szállodánk 2003-ban nyitotta meg kapuit. A hotel konferenciák, családi, baráti, üzleti összejövetelek kiváló helyszíne, mely 62 db elegánsan berendezett  szobával rendelkezik. Légkondicionált  szobáinkban televízió, minibár és internet-csatlakozási lehetőség szolgálja vendégeink kényelmét. Modern technikai berendezésekkel felszerelt termeink mellett segítőkész, udvarias személyzet a garanciája a sikeres rendezvény lebonyolításának. Várjuk wellness részlegünkben a kikapcsolódni, felfrissülni vágyó szállóvendégeinket, és klubtagjainkat.

    

[2]

Leírás

A Wellness részleg mellett kialakított napozóterasz, és a gyermekeknek kialakított játszótér vendégeink kellemes időtöltését szolgálja. Éttermünkben a magyaros és a nemzetközi ízek kedvelői is megtalálják kedvenc fogásaikat, melyet mesterszakácsaink készítenek el.

     

Hotel Wellness és Konferencia Hotelben megrendezésre kerülő gasztro programok közül választhatsz , épp amihez kedved lenne!
1 személyes ajánlat:
1.)Borkedvelő Garden Party:
 Rendezvény dátuma: 2024 június 14

Ismét négy remek borász lesz vendégünk, akik Magyarország különböző borvidékeinek kiváló borait mutatják be Önöknek. A borkedvelőnek lehetőségük nyílik személyesen a pincészetek tulajdonosaitól, a borászoktól kérdezni a nekik ízlő nedűről. A vacsora után élőzenés –táncos rendezvénnyel nyitjuk meg a nyári programok sorát.
2.)Borvacsora a Balla Géza pincészettel: 
Rendezvény dátuma: 2024 november 15.

Elsősorban hagyományos Kárpát-medencei szőlőfajtákat helyezünk előtérbe. Legismertebb fehérborunk a Királyleányka, a Ménesi borvidéken őshonos Mustos Fehér, valamint a 2008-ban telepített Furmint. Vörösborok közül méltán a népszerű a Kadarka, a Kékfrankos és a 2007ben telepített belső-erdélyi szőlfajta, a Feketeleányka. A pincészet büszkélkedhet a Kadarkából készülő történelmileg is legendás vörös aszú borral is.

      

Foglalási feltételek

Garden Hotel Wellness és Konferencia

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány

Weboldal link:  https://www.gardenhotel.hu/

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: recepcio@gardenhotel.hu vagy +36 56 520 530, +36 30 593 8416

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Gourmet örömök) a beazonosításhoz.
Te napod élménykártyádat ami tartalmazza az egyedi kódodat vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére