Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
Tihany

Családi kaland a tihanyi fák alatt: irány a Kalandsziget!

A Kalandsziget célja, hogy a természettel együttműködve, a fák folyamatos gondozása mellett igazi kikapcsolódást nyújtson látogatóinak. A Balaton gyönyörű panorámája mellett mintegy 60 akadály várja a kalandvágyókat, és a jövőben folyamatosan bővítjük az attrakciókat, hogy Magyarország egyik legkalandosabb parkjává váljunk.

     

[11]

Leírás

3 fős családi belépő a Kalandsziget összes pályájára

Fedezzétek fel a Kalandsziget Tihany mókás világát! Ezzel a belépővel az összes pályát kipróbálhatja az egész család: kalandos pályák, vidám játékok és felejthetetlen pillanatok várnak rátok! Élvezzétek a természet szépségét, miközben egy kivételes kalanddal élményeket és egy kis akciót visztek a balatoni nyaralásba!

Pályák:
- Gyermekvilág: két pálya, 20 akadály + mini lecsúszópálya, homokozó és trambulin
- Zöld pályák: 2 pálya (130 cm magasságtól használható)
- Kék pályák: 3 pálya, 1 db akadálypálya, 1 db csúszópálya és 1 db óriáslecsúszó

Megközelítés:
Balatonfüred irányából a Tihany táblánál, Keszthely irányából pedig a második Tihany táblánál bekanyarodva a szigetre, kb. 400 méterre jobb oldalon található a létesítmény, a tihanyi Lepke soron, a Gödrös szabad strandnál.

Fontos: A park előtti parkolás díjköteles. Óránként 400 forint gépjárművenként. Parkolójegy a parkoló bejáratánál lévő automatából váltható.

   

A Kalandsziget Tihanyban, egy festői, dimbes-dombos erdőben található, ahol kiemelt biztonsággal, különböző akadálypályák és óriás csúszdák kínálnak kihívásokat. A fák alatt, Tihany természetvédelmi környezetében pedig mindenki megtalálhatja a nyugalmat és pihenést.

      

     

Foglalási feltételek

Kalandsziget Tihany
8237 Tihany, Lepkesor 29.

Weboldal link: https://kalandsziget-tihany.hu/
Kalandparkunk programjain 2 éves kor felett lehet részt venni. Bejelentkezés nem szükséges, de nyitvatartással kapcsolatos információért keresd az alábbi telefonszámot: 06 30 357 8787

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő egyedi sorszámot és kategóriát (Kicsik és Nagyok) a beazonosítás végett! 
Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére