Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Varázsvilág - A titkok kamrája szabadulószoba

A küldetés egy varázslóiskolai mosdóban kezdődik. Ez a szabadulószobák tekintetében abszolút egyedülálló helyszín rendkívül sok érdekességet rejt a varázslócsapat számára.

     

[5]

Leírás

Választható szabadulószoba élmény 2 fő részére az Időcsapdától.

A küldetés egy varázslóiskolai mosdóban kezdődik. Ez a szabadulószobák tekintetében abszolút egyedülálló helyszín rendkívül sok érdekességet rejt a varázslócsapat számára.

Természetesen már itt is szükség lesz a varázspálcákra, és sok-sok furfanggal tudtok bejutni a mosdó alatt található csatornahálózatba, ahol nem kisebb feladat vár, mint felkutatni egy valódi baziliszkuszt majd végezni vele…

A különleges  technológiával épített pályán, olyan megoldásokkal  találkozhattok, mellyel máshol még soha. Egyedülálló környezetben ,  a szokásos 60 perces játékidő helyett 75 perces játékmenetet biztosítanak.

Ráadásul a pálya építése során arra is figyeltek, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse, így mindenkinek ideális szórakozást és maradandó élményt nyújt  ez a játék.

Plusz fő esetén további 3.000 Ft fizetendő a helyszínen (a játékban max 6 fő tud részt venni).

   

„Ha szereted Harry Potter történetét, akkor ez a világ is garantáltan elvarázsol majd.”

   

A pálya gyerekbarát, de főleg 8 éves kor felett ajánlják, ugyanakkor felnőtt szabadulószobáról van szó, így 14 éven aluliakat csak felnőtt kísérővel tudnak beengedni a játékba.

Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.

Foglalási feltételek

Időcsapda Szabadulószoba

1073 Budapest, Erzsébet körút 17.  30-as kapucsengő

Weboldal link: https://idocsapda.hu/

Foglalás és bejelentkezés a következő lehetőségen: https://foglalas.idocsapda.hu/

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő egyedi sorszámot és kategóriát (Láss csodát élményprogramok) a beazonosítás végett! Az időpontot lemondani a játék kezdése előtt 48 órával lehetséges, azon belül a kártya már beváltottnak minősül.

Te Napod élménykártyádat, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

Az oldal tetejére