Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VENUS program a Beige kozmetikai szalonban

Minden szépülni és relaxálni vágyó vendéget szeretettel várok Budapesten az VI. kerületben működő kozmetikai szalonomban.

     

[4]

Leírás

VENUS program 1 fő részére (120 perc)

VENUS program
Az igazi ínyenceknek összeállítottam egy Venus programot, ami testi-lelki felüdülést, megújulást ad. Egy különleges arckezelés, ami a bőrtípusodnak  (száraz/zsíros) bőrre  megfelelő kezelés. ahol a legmodernebb hatóanyagokat kombinálva a bőrt megújítjuk, feltöltjük. Majd az egész tested – lelked feltöltődhet egy 1 órás Animi energetikai meditációs masszázzsal, ahol kellemes illatú bőrazonos masszázsolajat használok.
Ez a kezelés csak akkor való neked, ha tényleg egy szertartásra vágysz. Ha időt hagysz magadra, ha tényleg nélkülözni tudod a telefonodat. Ha készen vagy elengedni a problémáidat, és csak magadra koncentrálni. A masszázs magában foglalja 3 helyen a csakra tisztítást és töltést, valamint az arc, nyak, dekoltázs, fej, kéz masszázst.

Ha te is csak arra vársz, hogy téged kényeztessenek, ha élményt szeretnél és kiszakadni a mindennapok rohanásából akkor ez a te kezelésed. 

A kezelés időtartama: 120 perc

   

Kozmetikai tevékenységem mellett egy professzionális termékcsalád oktató kozmetikusa vagyok. Időnként oktatok kozmetikus tanulókat is, de amit igazán szeretek, hogy segítsem az embereket. Most kozmetikusként segíthetek a hozzám különböző bőrproblémával érkező vendégeknek, oktatóként pedig azoknak a kolléganőknek, akik bizodalommal fordulnak felém. Számomra két dolog nagyon fontos a munkámban: a minőség, amit állandó továbbképzésekkel szinten tartok és fejlesztek, valamint a nyugalom, amivel segítséget nyújtok ahhoz, hogy kívül szépüljenek, belül feltöltődjenek a hozzám érkezők. Vendégeimmel egyénileg foglalkozom, egykabinos rendszerben, előre egyeztetett időpontban, intim légkörben, megfelelő relaxációs háttérzenével.

Foglalási feltételek

Beige Kozmetika

1065 Budapest, Lázár utca 8.

Weboldal link: www.beigekozmetika.com

Előzetes bejelentkezés a 06-20-418-9079 telefonszámon szükséges.

Foglaláskor add meg a Te Napod élménykártyán szereplő kategóriát (Egy feledhetetlen nap) beazonosítás végett.

Te Napod élménykártyád, ami tartalmazza az egyedi kódodat, vidd magaddal és add át a helyszínen a szolgáltatónak!

 

Partnerünk KATA körbe tartozó egyéni vállalkozó, ezért csak a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő magánszemély részére szóló számlát fog tudni kiállítani!

Az oldal tetejére